Spoznajte najbolj robustno IoT platformo

22.01.2018 -

Organizacija Forrester Research je v svojem poročilu PTC razglasila za vodilnega ponudnika platform interneta stvari (IoT). PTC-jevo IoT platformo ThingWorx uporablja preko 1000 podjetij, ki z njo podpirajo svoje IoT strategije in odkrivajo novo dodano vrednost. 

IoT in obogatena resničnost (ang. Augmented Reality – AR) podjetjem ponujata priložnosti in izzive, a kljub slednjim podjetja z zanimanjem raziskujejo možnosti njune uporabe pri izboljšavi storitev, upravljanja in proizvodnje. 

Da bi lahko podjetja obogateno resničnost izkoristila uspešno, potrebujejo prilagodljivo rešitev, ki jo je možno povezati z dejanskimi podatki ter posredovati v lahko razumljivi in uporabni obliki. 

ThingWorx Studio je zmogljiva rešitev za ustvarjanje, uvajanje in uporabo naprednih AR izkušenj v podjetjih. Njegov uporabniški vmesnik omogoča, da ključni oddelki podjetja s pomočjo “povleci & spusti” funkcionalnosti enostavno in hitro ustvarjajo ter delijo AR izkušnje brez predhodnega znanja programiranja.

ThingWorx pa je le delček vzhajajoče industrije 4.0. Na letošnjem sejmu IFAM od 13. Do 15.2.2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani boste lahko spoznali nekatere novosti, s katerimi proizvajalec programske opreme PTC podjetjem omogoča, da vstopajo v novo industrijsko revolucijo.