ThingWorx Studio

Rešitev za izdelavo in objavljanje izkušenj nadgrajene resničnosti v podjetju

Združitev digitalnega in fizičnega sveta je postala vsem dostopna resničnost. S ThingWorx Studio lahko sedaj na enostaven način združite sliko vašega fizičnega izdelka in njegove 3D CAD podatke v enotno sliko, vidno na pametnem telefonu, tablici ali virtualnih očalah. 

Tako pridobljena nadgrajena resničnost (Augmented Reality - AR) je ena ključnih tehnologij, potrebnih za uvedbo IoT (Internet of Things) v proizvodnji in zato temelj industrije 4.0. S svojimi praktično uporabnimi aplikacijami pa je že v uporabi v številnih podjetij, ki so prepoznale priložnosti novih tehnologij.

Thingworx Studio je razvojno orodje, izdelano za ustvarjalce AR vsebin, ki za uporabo ne potrebujejo programerskega znanja.
 

Uporaba tehnologij nadgrajene realnosti (NR)

  • Marketing: Nadgrajena resničnost omogoča pospeševanje prodaje z novimi načini vizualiziranja izdelkov.

  • Namestitev, montaža, menjava orodja strojev, itd..: Vsaka operacija, ki zahteva nekaj postopkov po korakih, ima lahko koristi od uvedbe nadgrajene resničnosti.

  • Usposabljanje: Zlasti za tista podjetja, kjer je usposabljanje kritičen proces, ki vključuje številne strokovnjake na terenu.

  • Nadzor kakovosti: podpora NR v procesih nadzora kakovosti omogoča preverjanje, ali  proizvedeni izdelki zadoščajo proizvodnim standardom.

  • Dizajn in vizualizacija: NR zagotavlja orodja, ki izboljšujejo oblikovanje, izdelavo prototipov in vizualizacijo v fazi projektiranja.

 

  

 

 

Podpora za vse vrste naprav

Pametni telefoni in tablice (vsaj Android 4.0.3 ali iOS 8.0), prenosniki (Universal Windows Platform), virtualna očala (Microsoft HoloLens, ODG R-7, Epson Moverio BT-200) ali virtualni pregledovalniki (Gear VR Innovator, View-Master, Merge VR Goggles, Zeiss VR ONE, Go4D C1-Glass, Knox One VR, Knox Next VR).


 

Uporabniki ThingWorx

 

 

Preiskusite na vaših primerih

Proizvajalec, podjetje PTC, nudi edinstveno storitev brezplačne evaluacije celotnega procesa nadgrajene resničnosti: izdelava vsebine na osnovi Creo (ali drugih CAD) modelov, objavljanje na spletnem strežniku in vizualizacijo na vseh podprtih enotah.

 
Razmislite o priložnostih, ki jih vašemu podjetju ponuja IoT in se pripravite se na Industrijo 4.0. V podjetju Audax vam bomo pomagali pri uvedbi novih tehnologij s predstavitvijo tehnologije, izobraževanjem bodočih uporabnikov ter tehnično podporo uporabnikom.
 
Rešitev za izdelavo in objavljanje izkušenj nadgrajene resničnosti v podjetju