Creo 3D konstruiranje

Ustvarite digitalne prototipe izdelkov v virtualnem okolju z vodilno CAD programsko opremo, ki jo uporablja na stotine slovenskih proizvodnih podjetij.

Načrtujte izdelek v treh dimenzijah

3D konstruiranje je ustvarjanje izdelkov v virtualnem okolju, kjer ima vsak element tri dimenzije - višino, širino in globino. Rezultat je digitalni prototip izdelka, ki ga lahko analiziramo in dodelujemo z izjemno natančnostjo. Brez uporabe digitalnega prototipiranja bi morali za isti namen izdelati fizični prototip, kar je časovno in stroškovno veliko večji zalogaj.

3D konstruiranje olajšuje delo snovalcem izdelkov, podjetjem pa skrajšuje čas, potreben do vključitve izdelka na trg ter zmanjšuje stroške. Creo je vodilna CAD programska oprema z izjemno zmogljivostjo in številnimi razširitvami, ki zadostijo še tako specifičnim potrebam inženirjev.

Video

Digitalni prototipi

Izdelajte digitalne prototipe v obliki 2D in 3D modelov, preden ugledajo luč sveta. Z njimi boste lahko idejne zasnove lažje pregledovali, delili, prilagajali in simulirali brez potrebe po fizičnih prototipih.