Dodajalne tehnologije

S 3D CAD programom izdelajte modele, pripravljene za 3D tisk in se neposredno povežite s 3D tiskalniki vodilnih proizvajalcev, kot je Stratasys.

Natisnite, kar oblikujete


Creo zapira vrzel med 3D CAD in 3D tiskanjem. Dodajalne tehnologije spreminjajo oblikovanje izdelkov, a to počno z nepovezanimi, večstopenjskimi postopki. Razširitev Creo za dodajalne tehnologije omogoča, da to pomakljivost presežete, saj lahko konstruiranje, optimizacijo, potrjevanje in 3D tisk opravite v sklopu ene programske opreme.

  • Izdelajte parametrično vodene mrežne strukture.
  • Neposredno se povežite s Stratasys in 3D Systems tiskalniki.
  • Spremljajte, ocenjujte in upravljajte z opravili tiskanja.
  • Odpravite človeške napake.
  • Izboljšajte protitipiranje.

S programsko opremo se lahko oredotočite na ustvarjanje, optimizacijo in potrjevanje kompleksnih geometrij, ki jih je mogoče izdelati zgolj s tehnologijami 3D tiska. Creo podpira PolyJet in FDM tehnologije podjetja Stratasys.

Vsa opravila v enem okolju


Creo omogoča, da vse postopke, povezane s 3D tiskom izdelkov opravite znotraj enega programskega okolja. S tem lahko znantno zmanjšate možnosti za napake, potreben čas in finančni vložek.

Spoznajte Creo z našim strokovnjakom

Zahtevajte klic našega strokovnega sodelavca in pridobite vse potrebne informacije glede uporabe in aktualne ponudbe programske opreme Creo. Na ta način boste najlažje ugotovili, kateri paket Creo najbolj odgovarja potrebam vašega podjetja.

Zahtevajte naš klic

-%