3D TISKARNA

Pravi naslov za 3D tisk vaših idej

Pridružite se slovenskim podjetjem in inovatorjem, ki naše izkušnje in zmogljive 3D tiskalnike industrijskega razreda uporabljajo za hiter in kakovosten 3D tisk prototipov, proizvodnih pripomočkov ali maloserijskih končnih izdelkov.

1500+

zaključenih projektov

200+

različnih strank

30+

različnih materialov

možnosti uporabe

Enostavno kot 1, 2, 3

Vaš 3D model lahko v natisnjen kos spremenite v nekaj enostavnih korakih. Po prejemu datotek vam bomo poslali ponudbo in po njeni potrditvi pričeli s 3D tiskanjem na izbrani napravi. Dokončani kosi bodo pri vas v dogovorjenem času.

Naložite model

V nekaj korakih naložite 3D model svojega kosa, določite parametre za 3D tisk in vse skupaj oddajte.

Potrdite ponudbo

Preglejte ponudbo, izdelano na podlagi vaših zahtev, in jo potrdite. Vaš model bo postavljen v čakalno vrsto za 3D tisk.

Prevzemite izdelek

Natisnjen kos prevzemite v naši 3D tiskarni ali počakajte dostavo na naslov, ki ste ga izbrali.

Ste pripravljeni, da vaš 3D model spremenimo v izdelek? Oddajte povpraševanje
3D TISK VELIKIH KOSOV

Veliki kosi za velike projekte

Naši industrijski 3D tiskalniki omogočajo 3D tisk vse do dimenzije 406 x 355 x 406 mm, s 3D tiskom po delih pa je velikost končnega izdelka praktično neomejena.

Spoznajte 3D tiskalnike

ŠIROK IZBOR MATERIALOV

Trdno, gibljivo ali prozorno

Tehnologiji FDM in PolyJet omogočata izjemno širok izbor materialov za 3D tiskanje. Tiskamo lahko celo prosojno, z gumo in z več materiali hkrati. 

Spoznajte materiale

Izkušnje in zmogljivost

Najboljše za vaš projekt

Za izdelavo 3D tisk vašega modela bomo uporabili enega od naših zmogljivih 3D tiskalnikov. Skupaj z našimi predlogi za optimalno izbiro tehnologije in materiala zagotavljajo najvišjo možno kakovost natisnjenega izdelka.

Spoznajte naše storitve

Reference

Spoznajte naše stranke

Našim naročnikom smo natisnili že na stotine raznolikih kosov, s katerimi smo jim pomagali pri razvojnih in proizvodnih procesih. Primere natisnjenih izdelkov lahko v živo spoznate tudi v našem centru 3D tiska v Ljubljani.

Titus Plus
Paleta za montažo hidravličnih blažilcev

V podjetju Titus Plus so za maloserijsko proizvodnjo hidravličnih blažilcev s pomočjo 3D tiska izdelali paleto za njihovo ročno sestavljanje.

Pipistrel
Usmerjevalnik zraka v letalu

V podjetju Pipistrel so s pomočjo tehnologije 3D tiska izdelali kompleksnejši in lažji sestavni del prezračevalnega sistema letala.

Hella Saturnus
Robotsko prijemalo

V podjetju Hella Saturnus so 3D tisk uporabili pri izdelavi neserijskega robotskega prijemala z nižjo maso in izboljšano trdnostjo.

ETI
Ohišje odklopnika

V podjetju ETI so 3D tiskalnik uporabili pri razvoju ohišja odklopnika. S tehnologijo PolyJet in prosojno različico materiala VeroClear so izdelali odličen prototip.