Tekmovanje Audax nagradni natečaj

Vsako leto iščemo najboljše bodoče inženirje. Izberi zahtevnost po svoji meri in nam pošlji svojo 3D CAD konstrukcijo modela, orodja ali pa se pomeri v bitki katapultov.

Kategorije

Izberi kategorijo in se prijavi

Vsako leto z navdušenjem pričakujemo konstrukcije modelov, orodij in naprav, ki jih lahko prijaviš v tri različne kategorije. Ne zamudi priložnosti za osvojitev lepih nagrad in se prijavi, ko odpremo nov razpis.

Creo U-50

Creo U-50 Se šele spoznavaš s Creo? Naj te to ne odvrne od prijave na natečaj. Pošlji nam Part, Assembly ali Drawing in pokaži, da se šele dobro ogrevaš.

Creo Napredni

Creo Napredni Imaš Creo v mezincu? Pošlji nam celovito projektno nalogo, izdelano v Creo ali primer uporabe naprednih tehnik in modulov in programov PTC.

Bitka domiselnih Novo

Si upaš sodelovati v pravi bitki s katapulti? Pripravi 3D model, ga optimiziraj, izdelaj, nato pa se pomeri z ostalimi tekmovalci.

Potrebuješ navdih?

Audax nagradni natečaj že več kot desetletje privablja množico dijakov, študentov in njihovih mentorjev, ki nas vedno znova navdušijo s svojimi domiselnimi projekti. Slednje oceni strokovna komisija, sestavljena iz naših aplikativnih inženirjev in zunanjih strokovnjakov.

Avtorji zmagovalnih prispevkov niso le bogato nagrajeni, temveč so izpostavljeni tudi številnim podjetjem iz industrije, ki med bodočimi inženirji iščejo nove sodelavce. Preveri, kateri prispevki so nas prepričali prejšnje leto.

Poglej prejšnje zmagovalce