Creo Aplikacija Audax nastavitve

Dodatek za 3D CAD programsko opremo Creo, ki vključuje orodja za lažje in bolj produktivno delo ter dostopno točko do strokovnih vsebin.

Dvignite svojo produktivnost

Audax Nastavitve so dodatek za programsko opremo Creo, razvit z mislijo na vsakodnevna delovna opravila inženirjev. Skrbno izbran nabor orodij in koristnih vsebin omogoča, da si poenostavite in skrajšate nekatere postopke ter se osredotočite izključno na razvoj kakovostnih izdelkov.

Prevzemite nadzor nad modeli in sestavi

S pomočjo konfiguratorja opremite kose s standardnimi parametri podjetja. Neželene parametre pobrišite, preimenujte in dodajte vse relacije, ki jih potrebujete na modelih.

Poenostavite si delo s preglednicami

Izkoristite povezljivost s programsko opremo Excel in brez truda odprite, uvozite ali izvozite Excelove preglednice v vašo poljubno predlogo.

Olajšajte si sistemska opravila

Sistemske informacije pridobite hitro in zbrane na enem mestu, ko potrebujete drugo licenco za Creo pa si jo enostavno sposodite z orodjem za izposojo in vračilo licenc.

Konstruirajte s knjižnico elementov

Hitreje postavite vijačne zveze in ostale elemente v vaš model. Izberite modul za avtomatsko postavljanje vijačnih zvez, knjižnico elementov ali uvozite lastne elemente.

Izkoristite strokovne vsebine in podporo

Učite se iz nasvetov in webinarjev, ki jih za Creo pripravljajo naši strokovnjaki. Stopite v stik z našim centrom za tehnično pomoč ali poiščite odgovor v obsežni dokumentaciji.

Več informacij

Spoznajte več o

Stopite v stik z našimi strokovnjaki. Skupaj z vami bodo našli priložnosti, ki jih ponuja vašemu podjetju ali izbrali dodatne storitve, s katerimi boste lažje in hitreje pričeli s produktivno uporabo rešitve.

Stopite v stik z nami