Audax nastavitve

Programski dodatek za Creo z obsežno knjižnico strojnih elementov standardov DIN in ISO ter koristnimi pripomočki za napredno konstruiranje in učinkovitejše delo.

Nepogrešljiv dodatek za napredno 3D konstruiranje


Na podlagi dolgoletnega sodelovanja s slovenskimi uporabniki programske opreme Creo smo razvili Audax nastavitve, ki vsebujejo knjižnico strojnih elementov standardov DIN in ISO ter koristne pripomočke za napredno 3D konstruiranje v okolju programske opreme Creo.

Aplikacija je kot brezplačen dodatek na voljo vsem uporabnikom Creo. 

Ne izgubljajte časa z osnovami
Uporabite Intelligent Fastener Extension (IFX) in avtomatizirajte postopek izdelovanja vijačnih zvez iz katalogov DIN, ISO, ANSI in JIS. IFX v sestav avtomatsko doda vijake, zatiče, podložke in matice, obenem pa izdela luknje v skladu z izbranim standardom.
Uporabite koristna orodja
Poleg knjižnice strojnih elementov je na voljo tudi zbirka orodij, ki vam bodo v pomoč pri delu v okolju Creo. Izbirate lahko med barvnimi shemami in lestvicami, orodji za uvoz in izvoz tabel v Excel, določanjem parametrov in posebnim orodjem Spekan Purge, ki poskrbi za čiščenje starih projektov.
Prilagodite okno po svoje
Uporabniški vmesnik je izdelan s tehnologijo, ki omogoča dinamično prilagajanje uporabniškega vmesnika glede na širino okna.
Dodajte svoje elemente
V knjižnico lahko hitro in enostavno dodate tudi svoje elemente, ki jih pogosto uporabljate.
Stopite v stik s podpornim centrom
Iz aplikacije je moč neposredno stopiti v stik z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali ob morebitnih težava pri uporabi programske opreme.
Bodite na tekočem
Na vstopni strani aplikacije lahko spremljate novice iz področja strojništva in dostopate do drugih zanimivih vsebin.

Olajšajte si delo z Audax nastavitvami

Audax nastavitve je paket orodij, ki so vključena v vsaki namestitvi verzije Creo 6.0. Za več informacij in namestitev stopite v stik z našim centrom za tehnično pomoč

Stopite v stik z nami

-%