3D CAD B&W Software

Globalno priznani dodatki za 3D CAD programsko opremo Creo, ki povečujejo produktivnost pri razvoju izdelkov.

Inovativni, sodobni in zanesljivi dodatki za Creo

B&W Software je vodilni globalni proizvajalec dodatkov za Creo, s katerimi si inženirji po vsem svetu pomagajo pri razvoju izdelkov. Preko 28.000 podjetij po vsem svetu izkorišča zmogljivosti inteligentnih dodatkov, ki avtomatizirajo rutinske postopke in uporabnikom omogočajo občutne prihranke časa in omogočajo razvoj kakovostnejših izdelkov z manj napakami v zasnovi. Vsi dodatki B&W so zanesljivo povezani z uporabniškim vmesnikom Creo in sledijo vsem njegovim posodobitvam.

Seznam dodatkov

Avtomatizacija vseh vrst postopkov

Dodatki B&W so namenjeni avtomatizaciji najrazličnejših postopkov, s katerimi se inženirji srečujejo vsakodnevno. Z intuitivnimi uporabniškimi vmesniki, integriranimi v okolje Creo, je mogoče čas in stroške razvoja zmanjšati na hiter in enostaven način. 

Brizgalna orodja

Expert Moldbase Extension

Poenostavite in pohitrite si konstruiranje brizgalnih orodij. Obsežna baza standardnih elementov, kot so izmetači, vijaki, puše ter komponente hladilnega in hidravličnega sistema zagotovijo standardizacijo, poenostavijo uporabo in močno izboljšajo proces modeliranja. Fleksibilnost komponent zagotovi še dodatno predvidljivost pri morebitnih spremembah.

Profili

Advanced Framework Extension

Ne izgubljajte časa z ročnim konstruiranjem aluminijastih ali jeklenih konstrukcij. Obsežna knjižnica profilov, povezovalnih členov in ostale opreme zagotovi standardizacijo vaših projektov ter močno pohitri in poenostavi izdelavo profilnih konstrukcij in pripadajoče dokumentacije.

Poglejte Webinar
Potopna elektroerozija

SMARTElectrode

Avtomatizirajte proces izdelave elektrod za potopno elektroerozijo. Pregledni vmesnik zagotovlja hiter in enostaven tok dela od začetka modeliranja do izdelave elektrod. Dodatne funkcionalnosti, kot so kontrola elektrod, avtomatična izdelava risb in direkten izvoz na stroj za erodiranje (EDM), poskrbijo za drastično skrajšanje izdelovalnega cikla in odpravo napak, ki se lahko pojavijo pri ročnem vnosu podatkov.

Prenesite produktni list
Vijačne zveze

Intelligent Fastener Extension

Postavite vijačno zvezo do 90% hitreje, zmanjšajte število napak in poenostavite konstruiranje. Orodje za izdelavo vijačnih zvez v preglednem vmesniku omogoča, da izvedete samodejno postavitev vijakov, matic, podložk in vložkov, hkrati pa avtomatizaciji prepustite tudi izvrtine.

Poglejte webinar
Progresivna orodja

Progressive Die Extension

Izdelajte progresivna orodja s pomočjo 2D postavitvene sheme, ki nudi odličen pregled, možnost postavitve artikla in rezilnih nožev na različne »postaje« vašega traku. Hkrati omogoča tudi pregled nad porabo materiala in oceno stroška, kar je nepogrešljivo pri izdelavi začetnih ponudb in končnem modeliranju.

Šrafure

SMARTXHatch

Definirajte šrafure na pogledih s prerezi v enostavnem in uporabniško prijaznem vmesniku. Dodatne možnosti s pripravo pravil uporabo še dodatno poenostavijo, standardizirajo in drastično zmanjšajo čas, porabljen za izdelavo ustreznega pogleda.

Luknje

SMARTHolechart

Povzdignite izdelavo tabel lukenj na višjo raven. Na svojih risbah hitro in enostavno prikažite podrobne in obširne tabele lukenj. Z možnostjo lastne prilagoditve ter prepoznavo lukenj in drugih cilindričnih oblik boste v hipu izdelali kompleksne tabele.

Standardizacija

SMARTUpdate

Prevzemite nadzor nad svojimi sestavi, modeli in risbami na podlagi vnaprej določenih pravil. Skladno z rezultati nadzora orodje samodejno doda, spremeni in posodobi vaše modele na načine, ki ustrezajo standardom vašega podjetja. Nepogrešljivo je pri posodobitvah starih modelov, prehodu podjetij na brezpapirno tehnologijo (MBD) in vključitvi zunanjih modelov v vaše projekte.

Standardizacija

SMARTColor

Za vaše modele nastavite samodejno barvanje in opremljanje s podatki za proizvodnjo (PMI) na podlagi vnaprej določenih pravil. Avtomatizem konstrukterjem zagotovi hitro in enostavno uporabo, podjetjem pa standardiziran popis modelov z barvami. Dodatne možnosti prikaza legend in shranjevanja v različnih formatih zagotovijo enostavno razumevanje modelov in njihov pregled tudi zunanjim sodelavcem.

Prenesite produktni list
Opombe

SMARTAnnotate

Na modele in risbe brez truda dodajte opombe, simbole, tabele in ostale podatke. Napredna postavitev opomb, možnost izbire jezikov in pregleden vmesnik zagotavljajo enostavno uporabo ter standardiziran prikaz tehnične dokumentacije in vaših modelov.

2d dokumentacija

SMART3DExport

Če ste v podjetju naredili prehod ter pričeli uporabljati kotiranje in dokumentiranje na nivoju modela, a v določenih primerih še vedno potrebujete 2D dokumentacijo, je to orodje nepogrešljivo za vas. Omogočilo vam bo hiter in enostaven izvoz modelov in pripadajočih kombinacijskih stanj v 2D pdf.

Več informacij

Spoznajte več o B&W Software

Stopite v stik z našimi strokovnjaki. Skupaj z vami bodo našli priložnosti, ki jih B&W Software ponuja vašemu podjetju ali izbrali dodatne storitve, s katerimi boste lažje in hitreje pričeli s produktivno uporabo rešitve.

Stopite v stik z nami