Paket Creo Essentials Lite

Standardni paket funkcionalnosti profesionalne 3D CAD/CAM/CAE programske opreme Creo Parametric. Zaradi nizke cene in visoke zmogljivosti ga uporabljajo številna slovenska proizvodna podjetjih vseh velikosti.

Creo Essentials Lite

Najugodnejši vstop v profesionalni 3D CAD

Ne glede na to, ali konstruirate izdelke, stroje ali naprave, vam Creo Essentials Lite omogoča 3D konstruiranje, izdelavo tehnične dokumentacije in izmenjavo podatkov z naročniki in partnerji.


Cena paketa

1.680 €letno brez 22% DDV*. Dodatni popust za letna plačila.

Pošljite povpraševanje Na ostale pakete
Funkcionalnosti

Ključna orodja za razvoj izdelkov

Creo Essentials Lite je prava izbira, če potrebujete nabor ključnih 3D CAD funkcionalnosti in visoko zanesljivost delovanja programske opreme

Konstrukcija izdelkov

Svoje izdelke načrtujte v zmogljivem 3D okolju ter izdelajte virtualne prototipe, s katerimi boste lahko hitreje in ugodneje prišli do sprejemljivih rezultatov.

Konstrukcija strojev in naprav

Kompleksne sestave konstruirajte brez skrbi. Creo se ponaša z izjemno stopnjo stabilnosti tudi pri konstruiranju velikih sklopov s preko 100.000 kosi.

Konstruiranje pločevine

Izdelajte geometrijo, ki omogoča rezanje, krivljenje in izbijanje pločevine ter izkoristite samodejen izračun razvite dolžine pločevine in izdelavo izravnane oblike.

Prosto modeliranje površin

K oblikovanju pristopite, kot da bi uporabljali glino. Creo vam omogoča, da začnete z osnovnimi geometrijskimi oblikami in jih s pomočjo premikov oblikujete v kompleksne kose s površinami visoke kakovosti.

Tehnična dokumentacija in MBD

Izdelajte celovite, s 3D modelom asociativno povezane risbe. Dodajte kote, opombe, oblikovne tolerance, površinske obdelave, oznake za varjenje, tabele in druge potrebne informacije za izdelavo.

Obogatena resničnost

S pomočjo obogatene resničnosti (AR) lahko svoj model ali sestav v obliki 3D modela, umeščenega v fizično okolje, ključnim deležnikom omogočite neprecenljiv in podroben vpogled v vaše zamisli.

Izmenjava podatkov

S tehnologijo Unite pozabite na dodatno delo zaradi različnih formatov. V Creo lahko delate na modelih iz druge programske opreme kot na primer CATIA, Siemens NX, Autodesk Inventor in SolidWorks.

Avtomatična izdelava vijačnih zvez

Izkoristite hitro, enostavno in samodejno izdelavo celotnih vijačnih zvez z vijaki, maticami, eno ali več podložkami ter ustreznimi standardnimi ali skoznjimi izvrtinami v pripadajočih komponentah.

Prednosti paketa

Zakaj izbrati Creo Essentials Lite?

Paket Creo Essentials Lite ni zgolj CAD program. Odločitev zanj vam bo prinesla mnoge dodatne prednosti in storitve, ki vam bodo pomagale dvigniti produktivnost in izboljšati kakovost izdelkov.

Pošljite povpraševanje Ostali paketi

Creo Essentials Lite je vstopni paket v družino programske opreme Creo (prej Pro/ENGINEER). V sebi združuje visoko zanesljivost in produktivnost profesionalne CAD programske opreme Creo in nizko ceno. Zaradi tega je v Sloveniji zelo razširjen, tako med malimi, kot velikimi podjetji. 

Licenco Creo Essentials Lite lahko uporablja več zaposlenih v podjetju, vsak na svojem računalniku; z omejitvijo, da eno licenco lahko uporabi istočasno samo en uporabnik, drugi morajo malo počakati. 

Podatki o vaših izdelkih se shranijo na lokalnih računalnikih in ne na oblaku. S tega mesta so z brezplačnim pregledovalnikom Creo View Express dostopni vsem v podjetju, brez dodatnih stroškov.

Brez rizika visoke začetne investicije. Naročite enoletni najem, ki vključuje vse nove verzije in tehnično pomoč. Po tem obdobju lahko prekinete ali podaljšate.

Najsodobnejši uporabniški vmesnik nudi enostavnost uporabe tako občasnim, kot naprednim uporabnikom.   

Ker je Creo enotna družina izdelkov, ki nima velikega brata, imate neomejene možnosti razširitve, s tem da so vaši stari podatki vedno uporabni.  

Ni potrebno iskati rešitev na spletu. Pokličite in pogovorite se z našim dežurnim tehničnim strokovnjakom. Tako boste lahko najhitreje rešiti svoje zastoje in zagate. Najem vključuje vse nove verzije in telefonsko tehnično pomoč.

Reference

Pridružite se prodornim podjetjem

Creo je najbolj razširjena 3D CAD rešitev v slovenskih proizvodnih podjetjih vseh velikosti. Mnoga med njimi uporabljajo paket Creo Essentials Lite, saj je nepogrešljiva rešitev za strojniško konstruiranje.

Pridružite se prodornim
Več informacij

Spoznajte več o Creo

Stopite v stik z našimi strokovnjaki. Skupaj z vami bodo našli priložnosti, ki jih Creo ponuja vašemu podjetju ali izbrali dodatne storitve, s katerimi boste lažje in hitreje pričeli s produktivno uporabo rešitve.

Stopite v stik z nami