Creo Simulation Live

Creo Simulation Live je zmogljivo orodje za simulacijo, ki omogoča vpogled v rezultate strukturnih, termalnih in modalnih analiz v realnem času in brez potrebe po zapuščanju 3D CAD programa.

Zmogljiva simulacija v realnem času


Creo Simulation Live je popolnoma nov način simulacije, ki omogoča sprejemanje z informacijami podprtih odločitev, neposredno v postopku 3D konstruiranja - brez čakanja in brez zapuščanja okolja za modeliranje.

Nič več izgubljenih ur ali dni za pripravljanje modelov in čakanje na rezultate simulacije. Creo Simulation Live je enostaven za uporabo in izdelan posebej za inženirje oblikovalce, ki želijo:

  • zmanjšati število napak v poznih razvojnih fazah,
  • z izdelki hitreje vstopati na trg,
  • hitreje in lažje optimizirati zasnovo izdelkov,
  • dosegati višjo stopnjo inovativnosti in konkurenčnosti.

Creo Simulation Live je nastal v sodelovanju z vodilnim podjetjem na področju rešitev za simulacijo, ANSYS. To ne zagotavlja le zmogljivosti in zanesljivosti, temveč tudi ukrepe za odlično uporabniško izkušnjo, kot je na primer črpanje procesne moči iz GPU računalnika.

Prenesite brošuro

Preprečite napake, preden postanejo drage


Creo Simulation Live inženirjem omogoča, da pridobijo takojšen vpogled v rezultate strukturnih, termalnih in modalnih analiz, ki jim pomagajo pri sprejemanju boljših odločitev v procesu razvoja izdelkov.

Spoznajte Creo z našim strokovnjakom

Zahtevajte klic našega strokovnega sodelavca in pridobite vse potrebne informacije glede uporabe in aktualne ponudbe programske opreme Creo. Na ta način boste najlažje ugotovili, kateri paket Creo najbolj odgovarja potrebam vašega podjetja.

Zahtevajte naš klic

-%