Ponudba Creo za start-up podjetja

Pridobite dostop do celovitega nabora zmogljivih tehnologij za razvoj izdelkov brez velikih stroškov.

Creo Startup

Ste šele začeli s poslovanjem, a imate jasne razvojne cilje?

Potem je paket Creo za startup podjetja prava izbira. Celovita rešitev za razvoj izdelkov z najnaprednejšimi funkcionalnostmi za le delček siceršnje cene vam bo pomagala pri rasti poslovanja in povečevanju konkurenčnosti vaših izdelkov.

Paket vključuje vse od osnovnega konstruiranja do naprednega površinskega modeliranja, strukturnih in tokovnih analiz Ansys ter generativnih topoloških optimizacij. Ob vem tem se lahko odločite še za dodaten paket podpornih in izobraževalnih vsebin, s katerimi boste vse funkcionalnosti znali izkoristiti v največji možni meri.

Začnite že za 1.280 €

Cena letnega najema brez DDV.

Pogoji ponudbe

Ponudbo Creo za start-up podjetja lahko koristite največ 3 leta ob predpostavki, da izpolnjujete vse njene pogoje*. Vabimo vas, da stopite v stik z našimi svetovalci, s katerimi boste hitro in enostavno preverili ali je ponudba primerna tudi za vas.

* Start-up je registrirano podjetje, ki proizvaja ali razvija lastne izdelke ter pri tem še ne uporablja rešitev PTC. Startup posluje manj kot 6 let in ima manj kot 1.000.000 USD** letnih prihodkov, od ustanovitve naprej pa ni prejel več kot 2.000.000 USD** subvencij. 

** ali ekvivalent v lokalni valuti po trenutno veljavnem tečaju.