Creo za izobraževalne ustanove

Pričnite z uporabo programske opreme Creo v vaši izobraževalni ustanovi ter izkoristite druge ugodnosti, ki so na voljo.

Fakultete in višje šole


Fakultete in višješolske ustanove lahko programsko opremo Creo pridobijo na podlagi prijave v akademski program PTC. Vsa navodila in podporo pri postopku prijave v program vam bodo nudili naši prijazni strokovni sodelavci. 

Poleg programske opreme izobraževalnim ustanovam ob prijavi omogočimo tudi brezplačen dostop do množice kakovostnih učnih vsebin ter brezplačna izobraževanja za profesorje v sklopu tečajev Audax.

Vse informacije v zvezi s prijavo so na voljo preko naših kontaktnih poti.

Srednje šole


Srednje šole, poklicne strokovne šole in gimnazije lahko s prijavo v akademski program PTC pridobijo do 150 brezplačnih licenc in več kot 100 ur učnih vsebin za profesorje. Poleg standardne enoletne licence sta na voljo tudi dvoletna plavajoča strežniška licenca, ki jo lahko uporablja do 150 dijakov in profesorjev znotraj šolskega omrežja, in enaka dvoletna plavajoča serverska licenca z dodatnimi funkcionalnostmi. 

Za enostavno namestitev programske opreme Creo 5.0 in Audax Nastavitev smo pripravili podrobna navodila, ki jih lahko prenesete tukaj.

Prenesite nastavitve za Creo 5.0

Prenesite Audax študentske Nastavitve za programsko opremo Creo 5.0, ki vsebuje strojne elemente standardov DIN in ISO ter koristne pripomočke za napredno 3D konstruiranje.

Brezplačen prenos

Fakultete in višje šole


Fakultete in višje šole za pridobitev licenc in šolske verzije Audax nastavitev stopite v stik z našimi svetovalci.

Poleg licenc za programsko opremo boste prejeli tudi dostop do množice brezplačnih izobraževalnih vsebin na izobraževalnem portalu PTC, v izobraževalnem centru Audax pa so profesorjem na voljo brezplačni tečaji za uporabo programske opreme Creo.

Stopite v stik z nami

-%