Esprit CAM

Celostna rešitev za programiranje CNC, optimizacijo in simulacije, ki podpira pot od CAD modela do končnega izdelka.

Programiranje vseh vrst rezkalnih strojev na produkcijskem nivoju


Esprit je samostojna specializirana CAM programska oprema za vse klasične in posebne izvedbe CNC strojev, ki omogoča enostaven vnos parametrov in orodij. Esprit je primeren za izdelavo programov na proizvodnem nivoju v tesni povezavi z obdelovalnim centrom.

Programirajte svoj CNC stroj
Sistem Esprit omogoča zmogljivo programiranje vseh vrst CNC obdelovalnih strojev. Obsežna zbirka ciklov strojnih obdelav, celovit nadzor nad orodji in popolna podpora delavnici so lastnosti, zaradi katerih je Esprit izjemno priljubljen pri CNC programerjih.
Obdelujte na podlagi poljubne geometrije
Esprit omogoča neposreden uvoz modelov iz CAD programov brez potrebe po ponovni izgradnji geometrije. S 100% natančno geometrijo Esprit občutno zmanjša čas in težavnost programiranja zapletenih kosov.
Izkoristite univerzalno postprocesiranje
Z univerzalnim post processorjem Esprit lahko brez truda ustvarite kakovostno G-kodo s katero boste popolnoma izkoristili investicijo v vašo strojno opremo. Poleg knjižnice postprocesorjev odprta arhitektura programske opreme omogoča enostavno prilagajanje zahtevam vaše strojne opreme.
Verificirajte hitro in natančno
Hitra, natančna in dinamična verifikacija odpravlja potrebo po dragih preizkusnih tekih stroja. Visoko zmogljiva simulacija v realnem času in sistem zaznavanja trkov zagotavljata, da bodo tudi najbolj kompleksni kosi obdelani pravilno že prvič.

Več o Esprit

Spoznajte Esprit

Dovolite, da vam predstavimo več lastnosti programske opreme Esprit in možnosti uporabe na vašem CNC stroju. Rezervirajte si termin za posvet z našim strokovnjakom.

Rezervirajte termin

-%