Fakultete in šole

Programska oprema PTC Creo je vsem izobraževalnim ustanovam, študentom in dijakom na voljo brezplačno.

Učenje z uporabo najbolj razširjenega 3D CAD programa


Programska oprema Creo je najbolj razširjen 3D CAD v slovenski proizvodni industriji. Dejstvo, da Creo uporablja več kot 500 podjetij vseh velikosti po celotni Sloveniji pomeni, da imajo dijaki in študenti z dobrim poznavanjem Creo prednost pri zaposlovanju. Proizvajalec programske opreme Creo izobraževalnim ustanovam in študentom omogoča, da vstopijo v svet 3D konstruiranja brezplačno. 

Študentje in dijaki lahko šolsko verzijo Creo brezplačno namestijo tudi na domače računalnike. Za pridobitev licence je potreben zgolj elektronski naslov in ime šole, aktiven status pa ni pogoj.

Izobraževalne ustanove kot so fakultete, višje šole in srednje šole lahko brezplačno pridobijo licence programske opreme Creo, hkrati pa izkoristijo druge ugodnosti, kot so popusti pri izobraževanju učiteljev in profesorjev, brezplačno učno gradivo in dodatni moduli za programsko opremo.

Vabimo vas, da izkoristite možnost brezplačne uporabe programsko opremo Creo tudi vi!

Pokažite svoje znanje


V sodelovanju z izobraževalnimi ustanovami vsako leto razpišemo nagradni natečaj za najboljše dijaške in študentske projekte, izdelane s programsko opremo PTC Creo.

Na natečaj se lahko prijavijo posamezniki ali skupine do 5 oseb, vpisani v poljubno slovensko izobraževalno ustanovo (srednje poklicno-tehniško izobraževanje, gimnazije, drugo srednješolsko strokovno izobraževanje, strokovni šolski centri, fakultete itd…) in tekmujejo za privlačne nagrade.

Aktivna udeležba v nagradnem natečaju mladim odpira veliko priložnosti. Poleg medijske izpostavljenosti se trudimo, da bi sodelujoče, predvsem pa nagrajene projekte v največji možni meri predstavili partnerjem iz industrije, ki imajo kadrovsko potrebo po usposobljenih posameznikih.

Letošnji razpis

 

Arhiv preteklih razpisov

Pretekli natečaji so pokazali, da med mladimi obstaja želja po ustvarjanju in izražanju svojih sposobnosti. Tudi zato se v Audaxu že veselimo prihodnjih natečajev in vabimo vse, željne ustvarjanja, da se predstavijo v aktualnih nagradnih natečajih.

2016/2017 - 2015/2016 - 2014/2015 - 2013/2014 - 2012/2013 - 2011/2012

Prodajne akcije

%