Creo Fleksibilno modeliranje

Enostavno urejanje nevtralnih formatov ter učinkovito upravljanje oblikovne zasnove modela v končni fazi modeliranja.

Kompleksne geometrije površin

Creo FMX omogoča uporabo orodij direktnega modeliranja neposredno v programu Creo. Urejanje in spreminjanje je mogoče na vseh modelih, kjer zgodovina modeliranja ni na voljo, torej tako na nevtralnih modelih (STEP, IGES, NEU), kot na modelih drugih programskih dobaviteljev (Solidoworks, Catia, NX, Inventor). 

S to tehnologijo lahko enostavno urejate tudi modele izdelane v Creo Parametric, saj s spremembami ne vplivate na zgodovino modela. Funkcionalnost je nepogrešljiva na modelih v končni fazi modeliranja, saj so spremembe takrat lahko časovno zamudne.

V Creo FMX so na voljo enostavna orodja za filtriranje, napredno izbiro in urejanje geometrije ter širjenje sprememb po celotnem modelu. Tehnologija FMX samodejno prepozna geometrijo, ohranja tangentnost in druga pravila na površini, ter uporabniku ponudi več možnih rešitev pri spremembi kompleksnih površin.

Fleksibilno modeliranje je na voljo pri izdelavi 3D volumskih modelov in modelov iz pločevine.

Prenesite produktni list

AxWebinar

Fleksibilno modeliranje

Spoznajte, zakaj spremembe na obliki kosov, uvoženih iz različnih CAD formatov, v Creo že dolgo niso več izziv. Odgovor se skriva v fleksibilnem modeliranju in Creo Unite tehnologiji.

Ogled webinarja