3D tiskalnik Stratasys Fortus

Industrijska dodajalna proizvodnja na osnovi zanesljive tehnologije FDM zagotavlja natančne, zanesljive in ponovljive rezultate.

Poglejte video

Proizvodnja s 3D tiskalnikom

3D tiskalniki Fortus omogočajo dodajalno proizvodnjo v skladu s strogimi pogoji, ki jih postavlja industrija. Z natančnostjo in zanesljivostjo tehnologije FDM omogoča preobrazbo dobavnih verig, pospešitev proizvodnje in zmanjšanje stroškov.

Enostavna uporaba, programska podpora in različni modelni materiali zagotavljajo, da boste zahtevne kose natisnili učinkoviteje kot kadarkoli prej. Ob vsem tem je Fortus še vedno neškodljiv za okolje, kar pomeni, da ga lahko postavite kamorkoli v podjetju.

Pridobite ponudbo

Primeri natisnjenih kosov

Zahtevne industrijske aplikacije

3D tiskalnik Fortus se lahko spopade z vsemi izzivi, ki jih postavljajo industrijske proizvodne apilkacije. Z njim natisnite natančne prototipe izdelkov, vzdržljive proizvodne pripomočke ali končne izdelke iz materialov, ki segajo od temperaturno odpornih do elektro disipativnih. 

Področja uporabe

Koncepti

Izdelki

Držala

Proizvodnja

Prototipi

Orodja

Naš namig

3D tiskalniki Fortus so pravi produkcijski stroji, ki so namenjeni uporabi 24/7 ob minimalnih zaustavitvah zaradi napak. Že dolgo časa ga intenzivno uporabljamo tudi pri nas. Z njim iz različnih materialov opravljamo storitev tiska po naročilu - tudi za najzahtevnejše stranke.

Jaka Perovšek, Aplikativni inženir

Tehnične specifikacije

Tehnični list
Velikost tiska 406 x 355 x 406 mm
Višina sloja 0,330 / 0,254 / 0,178 / 0,127 mm
Natančnost ± 0,127 mm oz. ± 0,0015mm/mm, kar je večje
Modelni materiali ABS-ESD7, ABS-M30, ABS-M30i, Antero, ASA, FDM Nylon 12, FDM Nylon 12CF, PC, PC-ABS, ULTEMTM 9085, Ultem filamentTM 1010 filament
Podporni material Topljivi SR-30 in SR-110
Velikost in teža 1295 x 902 x 1984 mm; 601 kg
Programska oprema GrabCAD Print
Tehnični list
Povpraševanje

Spoznajte 3D tiskalnik

Obiščite nas v centru 3D tiska v Ljubljani ter pomočjo naših strokovnjakov v živo spoznajte 3D tiskalnike in primere natisnjenih kosov.

Izkoristite:

3D tisk vzorčnega kosa

Ogled v živo

Spoznajte 3D tiskalnik