Industrija 4.0

Spoznajte, kako lahko novo stopnjo razvoja industrije iz priložnosti spremenite v resničnost

Izkoristite priložnosti


Industrija 4.0 je sistematična preobrazba proizvodnje, osnovana na spajanju fizičnega in digitalnega sveta, ki izboljšuje kakovost, znižuje  stroške in povečuje učinkovitost.

Z rešitvami podjetja PTC in pomočjo naših storkovnjakov lahko v svojem podjetju podprete vsako stopnjo poti do industrije 4.0, ne glede na to, v kateri branži poslujete.

Na kateri stopnji razvoja IoT ste?


IoT kot eden od temeljev industrije 4.0 že spreminja načine, na katere podjetja ustvarjajo dobiček. Stotine uspešnih zgodb po svetu razkriva proizvajalce, ki z izdelano IoT strategijo ustvarjajo nove, stalne vire prihodkov preko razvoja učinkovitih, povezanih izdelkov.

Spoznajte, kako lahko z namensko IoT platformo izkoristite prednosti pametnih, povezanih izdelkov.

Prenesite

Spoznajte ThingWorx, vašo platformo za industrijske inovacije


ThingWorx je več kot le Iot platforma, saj zagotavlja funkcionalnost, prilagodljivost in skalabilnost, ki jo podjetja potrebujejo za doseganje industrijske inovativnosti.   

Organizacija Forrester Research je v svojem poročilu PTC razglasila za vodilnega ponudnika platform interneta stvari (IoT). PTC-jevo IoT platformo ThingWorx uporablja preko 1000 podjetij, ki z njo podpirajo svoje IoT strategije in odkrivajo novo dodano vrednost.

Oglejte si predstavitev

Industrijske inovacije v vsaki enoti vašega podjetja


ThingWorx je najbolj robustna IoT in AR platforma na svetu. Z njo lahko podjetja in njihovi partnerji izkoriščajo priložnosti, ki jim jih ponuja IoT, ter soustvarjajo val inovacij.

ThingWorx je celostna rešitev, ki omogoča povezovanje IoT podatkov s ključnimi sistemi organizacije, hkrati pa ponuja zmogljiv nabor orodij za soočanje s izzivi in priložnostmi Industrije 4.0.

  • Izboljšajte uporabniško izkušnjo vaših izdelkov in storitev.
  • Odkrijte nove vire dodane vrednosti in nove poslovne modele.
  • Optimizirajte poslovne procese
  • Povečajte tempo inovacij. 

Spoznajte Thingworx

-%