3D tiskalnik Stratasys J5 Dentajet

Stratasys J5 Dentajet zmanjšuje stroške, povečuje učinkovitost in omogoča izdelavo več zobotehničnih kosov z manj ročnega dela in izjemno natančnostjo.

Poglejte video

Kakovost v kompaktni obliki

3D tisk s Stratasys J5 Dentajet je podoben uporabi treh naprav hkrati. Na edinstveni vrtljivi podlagi omogoča, da naenkrat natisnete zobotehnične pripomočke iz 5 različnih materialov in v realističnih barvnih odtenkih.

Na ta način boste z malo ročnega dela in izjemno natančnostjo prišli do izjemno kakovostnih zobotehničnih kosov, kot so implantološki modeli, maske za dlesni, kirurška vodila in ortodontski modeli.

Pridobite ponudbo

Primeri natisnjenih kosov

Prava izbira za 3D tisk v zobotehniki

Izkoristite zmožnost 3D tiska s tremi biokompatibilnimi materiali in več kot 500.000 barvami naenkrat. Z zmogljivostjo,ki jo ponuja DentaJet, boste prišli do izjemno kakovostnih in natančnih zobotehničnih kosov, ki ne zahtevajo dodatne obdelave. 

Področja uporabe

Izdelki

Držala

Proizvodnja

Kalupi

Naš namig

Stratasys J5 Dentajet je edini 3D tiskalnik na tržišču, ki omogoča izdelavo izjemno realističnih replik pacientovih ust. S tem omogoča boljše rezultate zdravljenja in lažjo komunikacijo s pacienti.

Jaka Perovšek, Aplikativni inženir

Tehnične specifikacije

Tehnični list
Velikost tiska 140 x 200 x 190 mm (1174 cm2)
Višina sloja Do 18 mikronov (horizontalno)
Modelni materiali Biocompatible Clear, VeroGlaze, Flexible clear biocompatible MED625FLX, Vero, TrueDent, Digitalni kompozitni.
Podporni material SUP711 (odstranljiv s tehnologijo Waterjet)
Velikost in teža 651 x 661 x 1511 mm; 228 kg
Programska oprema GrabCAD Print
Tehnični list
Povpraševanje

Spoznajte 3D tiskalnik

Obiščite nas v centru 3D tiska v Ljubljani ter pomočjo naših strokovnjakov v živo spoznajte 3D tiskalnike in primere natisnjenih kosov.

Izkoristite:

3D tisk vzorčnega kosa

Ogled v živo

Spoznajte 3D tiskalnik