Industrijski IoT Kepware

Celovita rešitev za povezovanje industrijskih naprav in standardni dostop do podatkov za višje informacijske sisteme v tovarni.

En vir podatkov za vse vaše aplikacije

KEPServerEX zagotavlja zanesljivo in varno zbiranje podatkov, nadzor ter upravljanje različnih naprav industrijske avtomatizacije. Z uporabo standardnih in informacijsko usmerjenih komunikacijskih protokolov kot so OPC UA, MQTT, REST, ODBC, SNMP, KEPServerEX rešuje pogoste izzive povezljivosti in uporabnikom omogoča en sam vir za industrijske podatke.
 

Funkcionalnosti

Celovit način povezovanja naprav

KEPServerEX omogoča povezovanje, upravljanje, spremljanje in nadzor naprav in programske opreme, preko enega intuitivnega uporabniškega vmesnika. Z vsemi funkcionalnostmi, ki jih ponuja, rešuje najpogostejše izzive pri povezovanju naprav in sistemov.

Komunikacijski vmesniki

Povezljivost

Najširši nabor komunikacijskih vmesnikov z napravami v različnih področjih industrijske avtomatizacije in drugimi aplikacijami, kot so podatkovne baze, OPC strežniki in druge aplikacije »po meri«. Obenem omogoča povezavo s skoraj vsakim novim ali starim sredstvom v obratu.

Podatki v realnem času

Integracija

Z uporabo OPC standarda in IT protokolov (vključno z MQTT, REST, ODBC, SNMP) je omogočen dostop do podatkov v realnem času kot tudi do arhivskih podatkov za številne aplikacije in informacijske sisteme (HMI, SCADA MES, ERP), programsko opremo za analitiko (Big Data), IoT platforme.

OPC UA

Nemoten prenos podatkov

Nemoten in varen prenos podatkov z uporabo binarnega TCP protokola preko enih vrat in z vgrajeno metodologijo šifriranja ter izmenjave digitalnih potrdil rešuje izzive, kot so prenos podatkov med omrežji skozi požarni zid, odvisnost od Windows OS, DCOM nastavitve in varnost podatkov.

Zaščita pred vdori

Varnost

KEPServerEX uporablja sodobne standarde in kriptografske protokole za šifrirano spletno komunikacijo (SSL/TLS). Omogoča nadzor nad dostopi, upravljanje z uporabniškimi računi ter dovoljeniji ter druge podrobne varnostne nastavitve.

IIoT

Industrijski internet stvari

Povezava na vodilne IIoT platforme z AlwaysON vmesnikom za ThingWorx ali vtičnikom za MQTT ali REST povezave na druge IoT platforme. Z možnostjo začasnega shranjevanja podatkov bodo slednji varni tudi v primeru izpada omrežja.

Podpora vtičnikom

Razširitve funkcionalnosti

KEPServerEX omogoča razširitev z dodatnimi vtičniki za redundantnost, arhiviranje podatkov, dodatne varnostne nastavitve, prenos podatkov med stroji, povezavo na podatkovne baze, operacije s spremenljivkami ter mnoge druge.

Platforma

Platforma, ki ji lahko zaupate povezovanje

Kodi ThingWorx Kepware zaradi zanesljivosti, varnosti in razširljivosti zaupa več kot 75.000 spletnih mest po vsem svetu. Zaradi svoje zasnove omogoča enostavno povezovanje z najrazličnejšimi analitičnimi platformami, predvsem pa z IoT platformo iz družine PTC, ThingWorx.

Zanesljivost

Strokovnjaki za povezljivost industrijske avtomatizacije so ob razvoju posebno pozornost posvetili brezhibni integraciji z analitičnimi platformami.

Varnost

Varnostni protokol AlwaysOn skrbi za zanesljivo šifriranje vaših ključnih podatkov in občutno zmanjšuje število potencialnih točk vdorov.

Razširljivost

Možnost povezave s skoraj vsakim sredstvom v obratu, ne glede na njegovo starost, omogoča, da IIoT projekte enostavno razširite na dislocirane enote.

Več informacij

Spoznajte več o Kepware

Stopite v stik z našimi strokovnjaki. Skupaj z vami bodo našli priložnosti, ki jih Kepware ponuja vašemu podjetju ali izbrali dodatne storitve, s katerimi boste lažje in hitreje pričeli s produktivno uporabo rešitve.

Stopite v stik z nami