Konstruiranje pločevine

Konstruiranje pločevinastih kosov pomeni izdelavo geometrije, ki omogoča rezanje, krivljenje in izbijanje pločevine. Pri tem je izjemnega pomena optimizacija stroškov, količine odpada in kakovosti izdelkov.

Natančni kosi pločevine


Creo Sheet Metal z upoštevanjem specifičnih lastnosti in zahtev pločevine ponuja zmogljivosti za njeno oblikovanje, s katerimi je mogoče prevzeti popoln nadzor nad kakovostjo in količino odpada. 

S Creo brez napora izdelujte stene, krivine, prirobnice in druge pogoste elemente na pločevini, ki jih lahko hkrati pregledate tudi v razvitem stanju. S pomočjo enega klika lahko kose spremenite v pločevino ali pa iz 3D geometrije avtomatsko generirate ploske geometrije.

Učinkovita izdelava kosov iz pločevine


Izdelajte pločevinast model in pripadajočo tehnično dokumentacijo z gradniki specifičnimi za pločevino. Uporabite osnovne in napredne tipe sten ter izkoristite sočasen prikaz razvite oblike in natančno določenih razvitih mer.

Spoznajte Creo Design Essentials

S Creo lahko hitreje ustvarite boljše izdelke. Izkusite konstruiranje, kot mora biti s pomočjo številnih naprednih funkcionalnosti, ki so vam na voljo, vključno z modulom za izdelavo cevnih in električnih napeljav.

Spoznajte vaš novi 3D CAD paket

-%