3D tiskalniki MakerBot Method

Makerbot Method je platforma intuitivnih in zmogljivih 3D tiskalnikov za stroškovno učinkovito izdelavo prototipov, proizvodnih orodij in končnih izdelkov iz številnih naprednih materialov.

Poglejte video

3D tiskanje brez omejitev

MakerBot Method je platforma, ki z industrijsko natančnostjo in zmožnostjo neprestanega tiska uporabnikom omogoča maksimalen obseg proizvodnje kosov z minimalnimi tolerancami.

Produkcijski materiali za MakerBot ponujajo odlične mehanske lastnosti ter optimalen izgled, kompoziti s karbonskimi vlakni pa vam omogočajo celo, da nadomestite kovinske kose. 

Pridobite ponudbo Prenesite brošuro

Primeri natisnjenih kosov

Ena platforma, tri konfiguracije, nešteto možnih aplikacij

Z Method vstopite v svet prototipiranja, z Method X izdelujte proizvodna orodja iz realnih produkcijskih imaterialov, z Method X Carbon Fiber pa vpeljite celovit sistem za prototipiranje in proizvodnjo, ki lahko nadomesti celo kovinske kose. Na vseh treh 3D tiskalnikih Method boste zaradi VECTTM tehnologije uravnavanja temperature v komori izdelovali 2x močnejše in 2x natančnejše kose.

Področja uporabe

Koncepti

Izdelki

Držala

Proizvodnja

Prototipi

Orodja

Naš namig

MakerBot je platforma, ki s svojo tehnologijo 3D tiskalnikov, materialov in programske opreme uspešno konkurira na zahtevnem trgu industrijskega 3D tiska. Odveč ni poudariti niti. da je Makerbot del družine Stratasys.

Jaka Perovšek, Aplikativni inženir

Tehnične specifikacije

Tehnični list
Iztisne šobe Model Extruder 1, Support Extruder 2 (Method)
Model Extruder 1XA, Support Extruder 2XA (Method X)
Model Extruder 1XA, Support Extruder 2A in 2XA (Method X CF)
Natančnost in višina sloja ± 0.2 mm, 20 - 400 μm
Volumen 3D tiska 190 x 190 x 196 mm (1 šoba), 152 x 190 x 196 mm (2 šobi)
Temperatura komore 65°C (Method)
110°C (Method X in Method X CF)
Velikost in teža 413 x 437 x 649 mm; 29.5 kg
Modelni materiali PLA, TOUGH, Nylon, PETG, PETG CF, Metal UF 316L, Nylon, Nylon CF, Nylon 12 CF, SEBS 95A, ABS*, ABS-R*, ABS Carbon Fiber*, ABS EC*, ABS ESD*, ABS Kevlar*, ASA Durabio*, PC-ABS*, PC-ABS FR*, PC PBT*, Polymax PC*, Polymax FR*, Polylite* (*le na X in X CF)
Podporni materiali PVA, RapidRinse*, SR-30* (*le na Method X in Method X CF)
Tehnični list
Programska oprema

3D tisk od kjerkoli s programsko opremo CloudPrintTM

CloudPrint uporabnikom omogoča enostavno sodelovanje in deljen dostop do 3D tiskalnikov MakerBot ne glede na to, kje delajo - v pisarni ali izven delovnega mesta.

Preizkusi CloudPrint
Povpraševanje

Spoznajte 3D tiskalnik

Obiščite nas v centru 3D tiska v Ljubljani ter pomočjo naših strokovnjakov v živo spoznajte 3D tiskalnike in primere natisnjenih kosov.

Izkoristite:

3D tisk vzorčnega kosa

Ogled v živo

Spoznajte 3D tiskalnik