Mathcad

Matematična programska oprema za inženirje, ki omogoča izvajanje, analizo in deljenje najbolj vitalnih preračunov.

Preračuni so temelj inženirstva


Brez preračunov si ne moremo predstavljati dela inženirja. V vsaki ekipi je zato izjemnega pomena, da so ti podatki na voljo v uporabni obliki. Nepregledne zbirke tabel, programske kode ali celo zapisi na papirju so prepogosti pojavi v podjetjih, ki lahko povzročajo številne preglavice v delovnem procesu.

PTC Mathcad je programska oprema, ki združuje enostavnost uporabe papirnega bloka z zmožnostjo zmogljivih preračunov, matematičnimi opombami v realnem času  in inteligentnim upravljanjem enot. Mathcad omogoča predstavitev preračunov z grafi, tekstom in slikami v enem dokumentu in v razumljivi obliki.

Za uporabo podatkov iz programske opreme Mathcad ne potrebujete specializiranih znanj. Vaša intelektualna lastnina bo tako takoj in brez omejitev na voljo vsem deležnikom, hkrati pa ohranjena in na voljo za uporabo kadarkoli kasneje.

Zmogljivo, a enostavno in razumljivo


Mathcad omogoča reševanje, analizo in deljenje vitalnih matematičnih preračunov znotraj vaše ekipe. Oglejte, kako lahko komunicirajte inženirsko in oblikovalsko znanje na enostaven in pregleden način.

Želite več informacij?

Spoznajte prednosti programske opreme Mathcad s pomočjo našega strokovnjaka. Rezervirajte si termin za kratko predstavitev ali podroben pregled in funkcionalnosti.

Rezervirajte termin

Prodajne akcije

%