Materiali za 3D tisk

3D tiskalniki F123 in elastomer TPU 92 A: nepremagljiva kombinacija

S kombinacijo 3D tiskalnikov serije F123 in novega polimernega materiala TPU 92 A boste dosegli rezultate, ki jih s konkurenčnimi rešitvami ne bi mogli.


Robi Rep, 28.03.2019

branja

Stratasys je pred kratkim predstavil nov polimerni material TPU 92 A, s katermi je na 3D tiskalnikih serije F123 moč tiskati izjemno kakovostne elastomerne kose velikih dimenzij in kompleksnih oblikovnih zasnov.

Ta kombinacija prekaša ne le klasične metode izdelave gibljivih kosov, temveč tudi konkurenčne rešitve, ki so na voljo. 

3D tiskalniki F123 in elastomer TPU 92 A

V primerjavi raztezkov, serija 3d tiskalnikov F123 dosega vidno boljše rezultate .

Prednosti 3D tiskalnikov Stratasys F123

V primerjavi modula elastičnosti serija 3D tiskalnikov F123 dosega še bolj opazno prednost.

Več o materialu TPU 92 A si lahko preberete tukaj, predstavili pa ga bomo tudi na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju med 9. in 12. aprilom. Naročite brezplačno vstopnico in nas obiščite na našem razstavnem prostoru 26 v dvorani K.

Preberite še

Stratasys P3
DLP tehnologija: hiter, natančen in zanesljiv 3D tisk

DLP je tehnologija 3D tiska, ki izkorišča občutljivost določenih materialov na UV svetlobo. Z obsežnim naborom fotopolimernih smol omogoča izdelavo izjemno natančih kosov v kratkem času.

Materiali za 3D tisk
Somos WeatherX 100: odkrijte 3D tisk vremensko odpornih kosov

Somos WeatherX 100 ponuja izboljšano obstojnost na vremenske vplive, kemikalije in UV svetlobo. S tem je odlična izbira za 3D tisk funkcionalnih prototipov za dolgotrajnejša testiranja in izdelkov za končno uporabo.

Materiali za 3D tisk
3D tisk s kompozitnimi materiali

Kompoziti iz osnovnega in ojačitvenih materialov, kot so ogljikova, steklena ali aramidna vlakna, omogočajo večjo trdnost, manjšo težo in večjo odpornost izdelkov. S tem razširjajo možnosti uporabe 3D tiska v različnih industrijskih aplikacijah.