Ali uporabljate najnovejšo verzijo Creo?

Creo z vsako novo verzijo prinaša nove funkcionalnosti in izboljšave, ki povečujejo produktivnost. Z naročniško licenco Creo imate vse novosti na voljo brez dodatnih stroškov.

Napisal Robi Rep, 04.10.2019 v Novica

PTC v programsko opremo Creo z vsako novo verzijo vključuje najnovejše funkcionalnosti, s katerimi boste korak pred konkurenco. Podpora 3D tisku, simulacija v realnem času in napredna obogatena resničnost so zgolj nekatere tehnologije, s katerimi Creo omogoča, da konstrurate boljše izdelke.

Z naročnino na enega od zmogljivih paketov, kot je na primer Creo Design Essentials si boste omogočili neomejen dostop do najnovejših verzij programske opreme brez dodatnih stroškov. V posebni, časovno omejeni ponudbi pa boste ob najemu dveh enakih paketov za obdobje najmanj 24 mesecev za enega od njiju odšteli 50% manj. 

Pridružite se vodilnim slovenskim proizvodnim podjetjem, ki uporabljajo Creo. Stopite v stik z našimi prodajnimi svetovalci še danes in pridobite ponudbo za vaše podjetje. Na voljo smo vam vsak delavnik med 8:00 in 16:00 na telefonu 01 200 40 50 in emailu prodaja@audax.si.

Ponudba velja ob najemu dveh enakih paketov za obdobje najmanj 24 mesecev. Ponudba velja od 1.10.2019 do vključno 31.12.2019.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%