Aplikativne minute

Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.


Jaka Župevc, 09.05.2022

branja

Možnost multibody modeliranja se je izkazala kot dobrodošla novost v Creo. 

Tokrat si oglejmo, kako skrivanje, supresiranje, brisanje in odstranjevanje teles v modelu vpliva na izdelek, obenem pa spoznajmo prednosti in izzive takšnega načina razvoja.

Strokovne rubrike, kot so Aplikativne minute, Nasveti & triki ter Namig meseca redno pripravljajo naši aplikativni inženirji. Poleg naše spletne strani jih lahko spremljate tudi na našem Youtube kanalu in v e-novicah

Preberite še

Nasveti & triki
Prenesite nova priporočila strojne konfiguracije za delo s Creo

Prenovljena priporočila za konfiguracijo strojne opreme vam bodo v veliko pomoč pri nakupu strojne opreme, ki jo boste uporabljali za delo s Creo in drugimi programi podjetja PTC.

Digitalna preobrazba
Katera orodja omogočajo MBPD?

Model Based Product Development (MBPD) s postavitvijo CAD modela v središče razvoja izdelka povečuje produktivnost, kar se sliši odlično. A katera orodja pravzaprav potrebujemo, da ga uvedemo v procese?

Članek
Raziskovanje strukturne analize v Creo Ansys Simulation

Z numeričnimi simulacijami lahko izvedemo validacijo modelov, ki je ključna pri snovanju in optimizaciji izdelkov. Na realnem primeru spoznajte, kako pri tem pomaga Creo Ansys Simulation.