Aplikativne minute

Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.


Jaka Župevc, 09.05.2022

branja

Možnost multibody modeliranja se je izkazala kot dobrodošla novost v Creo. 

Tokrat si oglejmo, kako skrivanje, supresiranje, brisanje in odstranjevanje teles v modelu vpliva na izdelek, obenem pa spoznajmo prednosti in izzive takšnega načina razvoja.

Strokovne rubrike, kot so Aplikativne minute, Nasveti & triki ter Namig meseca redno pripravljajo naši aplikativni inženirji. Poleg naše spletne strani jih lahko spremljate tudi na našem Youtube kanalu in v e-novicah

Preberite še

Fakultete in šole
Rezultati in videoutrinki Audax nagradnega natečaja 2022

Spoznajte zmagovalce Audax nagradnega natečaja 2022 in poglejte utrinke zaključne prireditve s prvo izvedbo bitke katapultov.

Nasveti & triki
Zaščitite skico v Creo pred nenamernimi spremembami

Nenamerne spremembe v skicah nam lahko povzročijo številne nevšeščnosti, celo neustrezne geometrije modela. Creo nam omogoča, da se jim izognemo z zaklepanjem entitet skice.

Nasveti & triki
9 nasvetov, ki jih pri delu s Creo upoštevajo najboljši inženirji

Včasih za hitrejše in boljše rezultate ne potrebujemo velikih sprememb v načinu dela. Preverite, ali upoštevate 9 nasvetov, na katere se pri delu s Creo zanašajo najboljši inženirji.