Aplikativne minute

Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.


Jaka Župevc, 09.05.2022

branja

Možnost multibody modeliranja se je izkazala kot dobrodošla novost v Creo. 

Tokrat si oglejmo, kako skrivanje, supresiranje, brisanje in odstranjevanje teles v modelu vpliva na izdelek, obenem pa spoznajmo prednosti in izzive takšnega načina razvoja.

Strokovne rubrike, kot so Aplikativne minute, Nasveti & triki ter Namig meseca redno pripravljajo naši aplikativni inženirji. Poleg naše spletne strani jih lahko spremljate tudi na našem Youtube kanalu in v e-novicah

Preberite še

Fakultete in šole
Na sejmu Informativa smo predstavili delček inženirskega vsakdana

Na povabilo Centra RS za poklicno izobraževanje smo se udeležili sejma Informativa in mladim predstavili delček vsakdana aplikativnega inženirja.

Nasveti & triki
Izboljšana preglednost ravnin, točk in koordinatnih sistemov v Creo

Izboljšana preglednost ravnin, točk in koordinatnega sistema od verzije Creo 8 vam bo olajšala osnovne postopke pri konstruiranju. Tokrat se bomo posvetili prav tej manjši, a izjemno koristni novosti.

Digitalna preobrazba
Od CAD kaosa do konsolidiranega razvoja izdelkov

Uporaba različnih CAD sistemov hkrati v podjetjih ni nič nenavadnega, prava redkost pa so podjetja, ki znajo multi-CAD okolje vzdrževati tako dobro, da ne predstavlja ovire produktivnosti in kakovosti.