Aplikativne minute

Aplikativne minute: uvoz in izvoz modelov v Creo

Creo nam olajša situacije, ko se srečamo z modeli, izdelanimi z drugimi CAD programi, ki jih ne uporabljamo. V tokratnih Aplikativnih minutah spoznajte, kako.


Jaka Župevc, 02.06.2022

branja

Ne glede na to, v kako velikem podjetju delate, ste se verjetno že srečali z modeli, izdelanimi v drugem 3D CAD programu. Če ste ga želeli uvoziti iz nevtralnega formata kot je STEP, ste namesto volumskega modela morda dobili zgolj površine ali pa je manjkalo kaj drugega.

Oglejmo si, kako v Creo nastavimo pravila za uvoz in izvoz točno določenih formatov in se izognemo takšnim težavam. 

Strokovne rubrike, kot so Aplikativne minute, Nasveti & triki ter Namig meseca redno pripravljajo naši aplikativni inženirji. Poleg naše spletne strani jih lahko spremljate tudi na našem Youtube kanalu in v e-novicah

Preberite še

Nasveti & triki
Prenesite nova priporočila strojne konfiguracije za delo s Creo

Prenovljena priporočila za konfiguracijo strojne opreme vam bodo v veliko pomoč pri nakupu strojne opreme, ki jo boste uporabljali za delo s Creo in drugimi programi podjetja PTC.

Digitalna preobrazba
Katera orodja omogočajo MBPD?

Model Based Product Development (MBPD) s postavitvijo CAD modela v središče razvoja izdelka povečuje produktivnost, kar se sliši odlično. A katera orodja pravzaprav potrebujemo, da ga uvedemo v procese?

Članek
Raziskovanje strukturne analize v Creo Ansys Simulation

Z numeričnimi simulacijami lahko izvedemo validacijo modelov, ki je ključna pri snovanju in optimizaciji izdelkov. Na realnem primeru spoznajte, kako pri tem pomaga Creo Ansys Simulation.