Audax je sponzor 11. Foruma mehatronike

Forum mehatronike je tekmovanje, ki že 11. leto mlade spodbuja k razvijanju znanj s področja mehatronike in jim omogoča stik s podjetji. Sponzor letošnjega tekmovanja je bil tudi Audax.

Napisal Jure Kamnik, 07.05.2019 v Fakultete in šole

Srednja šola tehniških strok Šiška – SŠTS Šiška je v sodelovanju s Skupnostjo srednjih šol za mehatroniko Slovenije in Centrom za poklicno izobraževanje CPI organizirala tradicionalni vseslovenski 11. Forum mehatronike, na katerem so dijaki programov mehatronike predstavili svoje inovacije. Dogodek sicer v ospredje postavlja vse večjo potrebo gospodarstva po tovrstnih kadrih, ki ob intenzivni robotizaciji postajajo eden najbolj iskanih poklicev.

Audax je na 11. Forumu mehatronike sodeloval kot sponzor tekmovanja. V sklopu vabljenega predavanja smo udeležencem prireditve predstavili obogateno resničnost (AR) v okolju Creo in Vuforia ter programsko opremo za inženirske preračune Mathcad.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%