AxWebinar: Cevne in električne napeljave

Določitev optimalne poti cevi ali električnih napeljav je eden najtežjih elementov konstruiranja. Na AxWebinarju bomo spoznali Creo Piping & Cabling Extension (PCX), ki delo z napeljavami izdatno olajša.

Napisal Robi Rep, 12.02.2020 v Webinar

Creo Piping & Cabling Extension (PCX) omogoča hitro in enostavno izdelavo sistemov napeljav v kontekstu katerekoli industrije. Pri izdelavi napeljave lahko izhajate iz 2D sheme ali pa delate neposredno na 3D modelu. Modul PCX vam ne glede na izbiro omogoči uporabo logike, ki avtomatizira napeljavo v 3D, hkrati pa vse spremembe vključuje tudi v tehnično dokumentacijo.

Vabimo vas, da se nam pridružite na AxWebinarju in skupaj z nami spoznate vse osnovne in napredne funkcionalnosti, ki jih za izdelavo cevnih in električnih napeljav ponuja Creo

Začetek: torek, 3.3.2020 ob 13:00
Trajanje: 45 minut
Predavatelj: Domen Resnik

Vsebina webinarja:
Pregled modula Piping in Cabling • Izdelava napeljav neposredno na 3D modelu • Izdelava napeljav s pomočjo shematike (Creo Schematics) • Dokumentacija cevnih in kabelskih napeljav • Prikaz v živo (Demo) • Vprašanja in odgovori (Q & A)

Pridružite se nam brezplačno

Izpolnite obrazec za registracijo in poslali vam bomo unikatno kodo, s katero si boste na datum pričetka lahko ogledali AxWebinar.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%