AxWebinar Creo 6.0 + IFX: povzetek in dodatni viri

Na AxWebinarju smo si ogledali novosti v Creo 6.0, modul za avtomatsko izdelavo vijačnih zvez IFX in povsem nove Audax nastavitve. Oglejte si izseke iz predavanja in prenesite dodatne vire.

Napisal Robi Rep, 23.10.2019 v Webinar

Na AxWebinarju, ki je potekal v torek, 5.11.2019, smo spoznavali izboljšave v Creo 6.0, ki povečujejo produktivnost in izboljšujejo uporabniško izkušnjo, povsem nove Audax nastavitve in modul IFX, ki delo z vijačnimi zvezami poenostavlja in pospešuje. 

Creo 6.0 za večjo produktivnost

Vsaka verzija Creo prinaša novosti, s katerimi pri PTC želijo izboljšati uporabniško izkušnjo in uporabnikom prihraniti čas - predvsem pri ponavljajočih se opravilih. Domen nam je pokazal kar nekaj teh izboljšav, med bolj zanimivimi za uporabnike pa je zagotovo možnost konfiguracije stolpcev v modelnem drevesu.

Do vijačne zveze v nekaj klikih

Postavljanje vijačnih zvez je lahko izjemno zamudno opravilo. Modul Intelligent Fastener Extension (IFX), ki je na voljo v Creo 6.0, vsa opravila, povezana z izdelavo vijačnih zvez avtomatizira in tako uporabnikom prihrani izjemno veliko časa. IFX s svojo inteligenco obenem skrbi, da postavljene vijačne zveze sledijo spremembam v vašem sestavu. 

Dodatni viri in informacije

Več informacij o novostih v Creo 6.0 najdete na tej povezavi, več o modulu IFX, pa si lahko preberete tukaj.

Za dodatne informacije  smo vam na voljo tudi na 01 200 40 50 ali prodaja@audax.si. Z našimi strokovnjaki se lahko dogovorite za podrobnejšo predstavitev funkcionalnosti v vašem podjetju ali na našem sedežu.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%