AxWebinar: inženirski preračuni z Mathcad

Na tokratnem AxWebinarju spoznajte, kako enostavno lahko ustvarite digitalni inženirski zvezek s Creo in Mathcad ter izvajate, analizirate in delite vitalne preračune, ki zmanjšujejo stroške in čas, potreben za dokončanje projektov.

Napisal Robi Rep, 23.10.2019 v Webinar

Matematični preračuni so temelj, brez katerega si ne moremo predstavljati dela inženirja. V tokratnem AxWebinarju bomo spoznali programsko opremo Mathcad, ki združuje enostavnost papirnega bloka z zmožnostjo zmogljivih preračunov, matematičnimi opombami v realnem času in inteligentnim upravljanjem enot, obenem pa omogoča, da podatke s pomočjo grafov, teksta in slik predstavimo v enem dokumentu in v razumljivi obliki.

Mathcad lahko povežemo tudi s 3D CAD programsko opremo Creo. Ta dvosmerna komunikacija omogoča vodenje geometrije modelov neposredno preko izračunov ter številne druge prednosti, s katerimi lahko zmanjšate stroške in čas, potreben za dokončanje projektov. Več o Mathcad.

Na AxWebinarju se nam bo pridružil tudi Sašo Belšak iz Heptagon Inženiring, ki bo z nami delil svoje izkušnje z uporabo programske opreme Mathcad v povezavi s Creo.

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Začetek: torek, 19.11.2019 ob 13:00
Trajanje: 45 minut
Predavatelj: Klemen Mostar

Potek webinarja:

  • Vloga Mathcada pri soočanju z izzivi pri delu inženirjev
  • Pregled temeljnih in naprednih funkcij Mathcada
  • Prikaz dvosmerne integracije Mathcad in Creo
  • Primer iz industrije: Sašo Belšak, Heptagon d.o.o.
  • Vprašanja in odgovori

Registrirajte se na webinar

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%