Webinar

AxWebinar: Model Based Definition in GD&T Advisor

Spoznajte možnosti digitalne definicije izdelkov, ki jih ponuja Creo. Z Model Based Definition lahko podatke o izdelku vključimo neposredno v 3D model, z GD&T Advisorjem pa si pomagamo pri geometrijskem dimenzioniranju in tolerancah.


Domen Resnik, 25.09.2020

branja

Oglejte si posnetek tega AxWebinarja

AxWebinar je zaključen, a si ga lahko ponovno ogledate v celoti. Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste povezavo za brezplačni ogled na zahtevo.

Z enotnim virom informacij, ki je neovirano na voljo preko vaše organizacije, lahko izboljšajte komunikacijo in sodelovanje med različnimi oddelki in deležniki. S pomočjo Model Based Definition (MBD) in GD&T Advisor boste dosegli prav to. 

MBD je pristop, v katerem 3D modeli vsebujejo vse potrebne podatke za definicijo izdelka. Slednji s tem postane vir informacij, na katerem temelji delo inženirjev in drugih deležnikov. GD&T Advisor ob tem ponuja še usmeritve glede geometrijskih toleranc in dimenzij, s čimer zagotavlja, da bodo vaši modeli ustrezali zahtevanim standardom. 

Potek AxWebinarja

  • Predstavitev koncepta Model Based Definition.
  • Opremljanje modela s tehnološkimi informacijami v Creo Parametric.
  • Predstavitev modula za geometrijsko dimenzioniranje in tolerance GD&T Advisor.
  • Prikaz v živo.
  • Vprašanja in odgovori.
Oznake
Creo Webinar

Preberite še

Digitalna preobrazba
The Third Angle: podcast o inženirstvu iz vseh kotov

Če poslušate podcaste, si morate the Third Angle dodati na seznam predvajanja. Izjemne zgodbe iz inženirskega sveta vas bodo pričakale na vsaka dva tedna.

Creo
Pridružite se webinarju ob izidu Creo 11

Novi Creo 11 prihaja kmalu, s seboj pa prinaša številne izboljšave in nove funkcionalnosti. Pridružite se nam na webinarju z ekskluzivnimi demonstracijami pod vodstvom vodje CAD produktov pri PTC.

Digitalna preobrazba
Petkove opoldneve si rezervirajte za serijo PTC Talks

Vsak petek ob 12:00 lahko prisluhnete 30-minutnim pogovorom z različnimi strokovnjaki iz industrije, ki razkrivajo trende in svoje zgodbe o uspehu.