Webinar

AxWebinar: ThingWorx Navigate

Neovirano sodelovanje deležnikov je ključ do uspešnega ravoja izdelkov. ThingWorx Navigate omogoča, da porabijo manj časa za iskanje podatkov in se osredotočijo na svoje delo z izdelkom.


Robi Rep, 20.04.2020

branja

Oglejte si posnetek tega AxWebinarja

AxWebinar je zaključen, a si ga lahko ponovno ogledate v celoti. Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste povezavo za brezplačni ogled na zahtevo.

ThingWorx Navigate

Sodelovanje je eden od najpomembnejših pogojev za uspeh pri razvoju izdelkov. Dobro načrtovani procesi in neoviran dostop do podatkov so ključ do produktivnosti ter nadzora nad časom in stroški.

ThingWorx Navigate uporabnikom omogoča, da porabijo manj časa za iskanje podatkov in se osredotočijo na svoje delo, povezano z izdelkom. 

Prave informacije, vedno na dosegu

Boštjan Lukančič nam je na AxWebinarju predstavil ThingWorx Navigate, ki zagotavlja sveže PLM podatke tistim uporabnikom, ki jih potrebujejo, takrat, ko jih potrebujejo.

V prvem delu smo spoznali ključne načine, na katere se informacije gibljejo znotraj proizvodnih podjetij ter izzive, ki nastajajo ob tem. Ogledali smo si, kako rešitve, kot je ThingWorx Navigate, rešujejo te izzive. 

V drugem delu nas je Boštjan popeljal skozi osnovne aplikacije v ThingWorx Navigate, koncepte povezovanja z ERP podatki ter v živo prikazal delovanje in funkcionalnosti ThingWorx Navigate iz stališča različnih tipov uporabnikov. 

Preberite še

Digitalna preobrazba
The Third Angle: podcast o inženirstvu iz vseh kotov

Če poslušate podcaste, si morate the Third Angle dodati na seznam predvajanja. Izjemne zgodbe iz inženirskega sveta vas bodo pričakale na vsaka dva tedna.

Creo
Pridružite se webinarju ob izidu Creo 11

Novi Creo 11 prihaja kmalu, s seboj pa prinaša številne izboljšave in nove funkcionalnosti. Pridružite se nam na webinarju z ekskluzivnimi demonstracijami pod vodstvom vodje CAD produktov pri PTC.

Digitalna preobrazba
Petkove opoldneve si rezervirajte za serijo PTC Talks

Vsak petek ob 12:00 lahko prisluhnete 30-minutnim pogovorom z različnimi strokovnjaki iz industrije, ki razkrivajo trende in svoje zgodbe o uspehu.