Webinar

AxWebinar: ThingWorx Navigate

Neovirano sodelovanje deležnikov je ključ do uspešnega ravoja izdelkov. ThingWorx Navigate omogoča, da porabijo manj časa za iskanje podatkov in se osredotočijo na svoje delo z izdelkom.


Robi Rep, 20.04.2020

branja

Oglejte si posnetek tega AxWebinarja

AxWebinar je zaključen, a si ga lahko ponovno ogledate v celoti. Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste povezavo za brezplačni ogled na zahtevo.

ThingWorx Navigate

Sodelovanje je eden od najpomembnejših pogojev za uspeh pri razvoju izdelkov. Dobro načrtovani procesi in neoviran dostop do podatkov so ključ do produktivnosti ter nadzora nad časom in stroški.

ThingWorx Navigate uporabnikom omogoča, da porabijo manj časa za iskanje podatkov in se osredotočijo na svoje delo, povezano z izdelkom. 

Prave informacije, vedno na dosegu

Boštjan Lukančič nam je na AxWebinarju predstavil ThingWorx Navigate, ki zagotavlja sveže PLM podatke tistim uporabnikom, ki jih potrebujejo, takrat, ko jih potrebujejo.

V prvem delu smo spoznali ključne načine, na katere se informacije gibljejo znotraj proizvodnih podjetij ter izzive, ki nastajajo ob tem. Ogledali smo si, kako rešitve, kot je ThingWorx Navigate, rešujejo te izzive. 

V drugem delu nas je Boštjan popeljal skozi osnovne aplikacije v ThingWorx Navigate, koncepte povezovanja z ERP podatki ter v živo prikazal delovanje in funkcionalnosti ThingWorx Navigate iz stališča različnih tipov uporabnikov. 

Preberite še

Strokovne vsebine
Vabljeni na PLM serijo: Sodelovanje preko digitalne niti

Spoznajte, kako digitalna nit omogoči hitrejše inovacije, poveča kakovost in zniža stroške podjetja. Svoje izkušnje so delila svetovno znana podjetja in strokovnjaki PTC.

Rešitve
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Webinar
Rezultati Creo natečaja za dijake in študente 2020

Znani so zmagovalci Creo natečaja za dijake in študente za leto 2020. Preverite, kaj zmorejo mladi upi slovenske industrije.