AxWebinar: ThingWorx Navigate

Neovirano sodelovanje deležnikov je ključ do uspešnega ravoja izdelkov. ThingWorx Navigate omogoča, da porabijo manj časa za iskanje podatkov in se osredotočijo na svoje delo z izdelkom.

Napisal Robi Rep, 20.04.2020 v Webinar

Sodelovanje je eden od najpomembnejših pogojev za uspeh pri razvoju izdelkov. Dobro načrtovani procesi in neoviran dostop do podatkov so ključ do produktivnosti ter nadzora nad časom in stroški.

ThingWorx Navigate uporabnikom omogoča, da porabijo manj časa za iskanje podatkov in se osredotočijo na svoje delo, povezano z izdelkom. 

Prave informacije, vedno na dosegu

Boštjan Lukančič nam je na AxWebinarju predstavil ThingWorx Navigate, ki zagotavlja sveže PLM podatke tistim uporabnikom, ki jih potrebujejo, takrat, ko jih potrebujejo.

V prvem delu smo spoznali ključne načine, na katere se informacije gibljejo znotraj proizvodnih podjetij ter izzive, ki nastajajo ob tem. Ogledali smo si, kako rešitve, kot je ThingWorx Navigate, rešujejo te izzive. 

V drugem delu nas je Boštjan popeljal skozi osnovne aplikacije v ThingWorx Navigate, koncepte povezovanja z ERP podatki ter v živo prikazal delovanje in funkcionalnosti ThingWorx Navigate iz stališča različnih tipov uporabnikov. 

Oglejte si AxWebinar

AxWebinar je zaključen. Izpolnite obrazec in si oglejte posnetek.

Predogled AxWebinarja

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.