Webinar

AxWebinar: ThingWorx Navigate

Neovirano sodelovanje deležnikov je ključ do uspešnega ravoja izdelkov. ThingWorx Navigate omogoča, da porabijo manj časa za iskanje podatkov in se osredotočijo na svoje delo z izdelkom.


Robi Rep, 20.04.2020

branja

Oglejte si posnetek tega AxWebinarja

AxWebinar je zaključen, a si ga lahko ponovno ogledate v celoti. Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste povezavo za brezplačni ogled na zahtevo.

ThingWorx Navigate

Sodelovanje je eden od najpomembnejših pogojev za uspeh pri razvoju izdelkov. Dobro načrtovani procesi in neoviran dostop do podatkov so ključ do produktivnosti ter nadzora nad časom in stroški.

ThingWorx Navigate uporabnikom omogoča, da porabijo manj časa za iskanje podatkov in se osredotočijo na svoje delo, povezano z izdelkom. 

Prave informacije, vedno na dosegu

Boštjan Lukančič nam je na AxWebinarju predstavil ThingWorx Navigate, ki zagotavlja sveže PLM podatke tistim uporabnikom, ki jih potrebujejo, takrat, ko jih potrebujejo.

V prvem delu smo spoznali ključne načine, na katere se informacije gibljejo znotraj proizvodnih podjetij ter izzive, ki nastajajo ob tem. Ogledali smo si, kako rešitve, kot je ThingWorx Navigate, rešujejo te izzive. 

V drugem delu nas je Boštjan popeljal skozi osnovne aplikacije v ThingWorx Navigate, koncepte povezovanja z ERP podatki ter v živo prikazal delovanje in funkcionalnosti ThingWorx Navigate iz stališča različnih tipov uporabnikov. 

Preberite še

Webinar
Kako z Mathcad Prime do večje učinkovitosti kot strojni inženir?

V brezplačnem webinarju spoznajte, kako se kot strojni inženir s pomočjo Mathcad Prime izogniti kritičnim napakam in delati učinkoviteje.

Creo
CAD virtualna konferenca: podrobno spoznajte Creo 10

Oglejte si posnetek virtualne konference s priznanimi strokovnjaki, ki vas bodo popeljali skozi novosti in izboljšave v Creo 10. Ne spreglejte novosti, ki vas pričakujejo v novi izdaji priljubljene CAD programske opreme.

Digitalna preobrazba
Za ponovni ogled zdaj na voljo še dodatnih 70 ur vsebin iz LiveWorx 23

Množico vsebin iz področij, kot so CAD, PLM, AR, IIoT, si lahko zdaj ogledate ponovno. Obiščite LiveWorx On Demand Hub in se poglobite v strokovne vsebine.