BMW je izbral ThingWorx in Windchill

BMW je kot PLM rešitev za masovno proizvodnjo vozil na globalni ravni izbral Windchill. Poleg slednjega je za hiter in enostaven sistem dostopa do podatkov o izdelkih ThingWorx Navigate.

Napisal Robi Rep, 01.02.2018 v Novica

BMW je kot PLM rešitev za masovno proizvodnjo vozil na globalni ravni izbral Windchill. Poleg slednjega je za za hiter in enostaven sistem dostopa do podatkov o izdelkih ThingWorx Navigate. Obe rešitvi bo BMW uporabljal po sistemu najemnih licenc.

Nagrajena PLM rešitev windchill bo v skupini BMW služila izboljševanju učinkovitosti proizvodnje in doseganju vitkejšega procesa načrtovanja na globalni ravni. Zmožnosti robustne rešitve Windchill bo skupina BMW uporabljala v procesu konfiguracije podatkov o zgradbi vozil z namenom doseganja masovne proizvodnje vozil na globalni ravni z ohranjanjem fleksibilnosti in kakovosti.

Poleg Windchilla bo skupina BMW v proizvodni proces vključila še ThingWorx Navigate, ki omogoča sočasno načrtovanje proizvodnje in s tem skrajšanje časa do sprostitve izdelkov na trg.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Prodajne akcije

%