Brezplačno strokovno izobraževanje za učitelje

Tudi letos za učitelje organiziramo brezplačno strokovno izobraževanje, na katerem boste pridobili nova znanja iz področja uporabe programske opreme Creo in Mathcad. Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Napisal Jure Kamnik, 01.10.2019 v Fakultete in šole

Za vse učitelje tehniških strok tudi letos organiziramo brezplačno strokovno izobraževanje, ki bo v obliki delavnic potekalo med 28. in 30 oktobrom.

Inženirski preračuni z Mathcad

Naučite se uporabljati najbolj hitro in intuitivno programsko opremo za inženirske preračune in dokumentacijo Mathcad ter odkrijte možnosti, ki jih odpira povezava s 3D CAD programsko opremo Creo.

Trajanje: 1 dan
Termin: 28.10.2019, 8:00 - 16:00 

Napredne tehnike modeliranja v Creo

Spoznajte napredne metode izdelave in upravljanja sestavov ter izdelave komponent, ki predstavljajo izhodišče za hitro in učinkovito delo s kompleksnimi izdelki.

Trajanje: 2 dni
Termin: 29. in 30.10.2019, 8:00 - 16:00 

Trdnostne analize v Creo

Spoznajte  orodja, ki jih nudi Creo za simulacije in analize, med katerimi je tudi revolucionarno orodje Creo Simulation Live. Pridobite vpogled v celoten proces izdelave trdnostnih analiz vaših modelov in se naučite prikazovati njihove rezultate ter pripravljati izvoze.

Trajanje: 3 dni
Termin: 28.-30.10.2019, 8:00 - 16:00 

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%