Windchill

Container se je odločil za Windchill

Z izjemnim povečanjem rasti podjetja Container je postala investicija v kakovostno programsko opremo za upravljanje s tehnično dokumentacijo nujna.


Robi Rep, 14.10.2018

branja

Tehnični oddelki in promet podjetja Container d.o.o. so se v zadnjih letih močno povečali, kot posledica rasti pa je bila med drugim nujna tudi investicija v kakovostno programsko opremo. Ekipa podjetja Container se je za upravljanje z dokumentacijo v tehničnih oddelkih odločila za programsko opremo Windchill.

Upravljanje z dokumentacijo s programsko opremo Windchill

Inženir podjetja Container pri načrtovanju izdelkov.

Jure Naglič iz podjetja Container d.o.o. je povedal:

"Za WindChill smo se odločili, ker želimo pri distribuciji tehnične dokumentacije minimizirati človeški faktor, sočasno pa v celotno podjetje, vključno s kooperacijsko verigo, implementirati urejeno in pregledno rokovanje z načrti. Zakaj s podjetjem Audax? Ker so se kot dolgoletni partner izkazali za izjemno prilagodljivo in razvojno usmerjeno ekipo, s katero smo glede na svoje potrebe prilagodili marsikatero aplikacijo za hitrejše in bolj efektivno delo razvoja in konstrukcije."

Podjetju Container d.o.o. želimo uspešno delo s programsko opremo Windchill in veliko poslovnih uspehov tudi v prihodnje.

Preberite še

Nasveti & triki
9 nasvetov, ki jih pri delu s Creo upoštevajo najboljši inženirji

Včasih za hitrejše in boljše rezultate ne potrebujemo velikih sprememb v načinu dela. Preverite, ali upoštevate 9 nasvetov, na katere se pri delu s Creo zanašajo najboljši inženirji.

Rešitve
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Aplikativne minute
Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.