Container se je odločil za Windchill

Z izjemnim povečanjem rasti podjetja Container je postala investicija v kakovostno programsko opremo za upravljanje s tehnično dokumentacijo nujna.

Napisal Robi Rep, 14.10.2018 v Novica

Tehnični oddelki in promet podjetja Container d.o.o. so se v zadnjih letih močno povečali, kot posledica rasti pa je bila med drugim nujna tudi investicija v kakovostno programsko opremo. Ekipa podjetja Container se je za upravljanje z dokumentacijo v tehničnih oddelkih odločila za programsko opremo Windchill.

Inženir podjetja Container pri načrtovanju izdelkov.

Jure Naglič iz podjetja Container d.o.o. je povedal:

"Za WindChill smo se odločili, ker želimo pri distribuciji tehnične dokumentacije minimizirati človeški faktor, sočasno pa v celotno podjetje, vključno s kooperacijsko verigo, implementirati urejeno in pregledno rokovanje z načrti. Zakaj s podjetjem Audax? Ker so se kot dolgoletni partner izkazali za izjemno prilagodljivo in razvojno usmerjeno ekipo, s katero smo glede na svoje potrebe prilagodili marsikatero aplikacijo za hitrejše in bolj efektivno delo razvoja in konstrukcije."

Podjetju Container d.o.o. želimo uspešno delo s programsko opremo Windchill in veliko poslovnih uspehov tudi v prihodnje.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%