Creo

Creo Community Challenge: Dodajalne tehnologije

Tokratni Creo izziv se osredotoča na 3D tisk in dodajalne tehnologije. Na modelu je potrebno znižati maso preko zamenjave volumna s satovjem.


Robi Rep, 15.01.2024

branja

Dodajalne tehnologije spreminjajo razvoj izdelkov in izboljšujejo njihovo kakovost iz različnih vidikov. Sodobni inženirji tako ne morejo brez vsaj osnovnega poznavanja razvoja za 3D tisk. Dave Martin zato tokrat pred vas postavlja izziv, v katerem boste morali težo kosa zmanjšati s pomočjo izdelave satovja. Izziva se lahko lotite z modulom za dodajalne tehnologije ali pa strukture skonstruirate ročno. 

Imate idejo? Preverite podrobosti v objavi na PTC Community in objavite svojo rešitev tokratnega Creo izziva.

Creo community challenge pod vodstvom slavnega Dave Martina uporabnikom Creo ponuja možnost, da svoje Creo veščine predstavijo z rešitvijo zanimivih nalog. 

Osvežite poznavanje izdelave satvoij v Creo v prispevku Izboljšajte svoj model s parametrično vodenim satovjem

Preberite še

Digitalna preobrazba
Toro s Creo Illustrate učinkoviteje izdeluje razumljivejša navodila

Proizvajalec opreme za urejanje zelenih površin Toro je v želji izboljšanja svoje učinkovitosti in natančnosti uvedel programsko opremo za tehnične ilustracije PTC Creo Illustrate.

Fakultete in šole
Audax natečaj je postal sinonim odkrivanja mladih talentov

Audax natečaj se že 14 let izkazuje kot izjemen način spodbujanja kreativnosti in odkrivanja inženirskih talentov. Kot takega ga poleg šol prepoznava tudi pristojno ministrstvo, kar je v izjavi potrdil njegov sekretar, dr. Borut Čampelj.

Creo
Mojstrovini s skoraj 2000 kosi za zmago na Audax natečaju 2024

Audax nagradni natečaj je tudi letos prijetno presenetil s kakovostjo prejetih prispevkov. A med vsem sta izstopala dva, ki sta si zmago prislužila s projektoma, ki sta skupaj vključevala skoraj 2000 kosov.