Creo Design Share odslej v vsaki licenci Creo

Obogatena resničnost (AR) spreminja naravo oblikovanja izdelkov. S Creo AR Design Share imate odslej moč AR v oblaku vključeno v vsaki licenci Creo in Windchill.

Napisal Robi Rep, 18.04.2019 v Creo

Moč obogatene resničnosti je v njeni sposobnosti, da ustvari hitrejše in bolj smiselne interakcije med ljudmi. Namesto deljenja oblikovnih zasnov preko 2D ekranov ali papirja jih lahko s pomočjo obogatene resničnosti oživite ter ključnim deležnikom predstavite v 3D, s pravim merilom in v kontekstu. V trenutku in kjerkoli.

Kaj lahko dosežete s Creo AR Design Share?

Z obogateno resničnostjo v oblaku lahko sodelovanje v procesu snovanja izdelkov popeljete na naslednjo raven. Odslej je objavljanje, deljenje in upravljanje z izkušnjami obogatene resničnosti zmogljivost, vključena v vsaki licenci Creo in Windchill.*

  • Objavite do 10 modelov in nadzorujte dostop do njih
  • Sodelujte s širšim krogom deležnikov znotraj in zunaj podjetja
  • Preko oblaka delite modele brez izpostavljanja svojega IP
  • Uporabljajte Hololens očala za bolj poglobljeno doživetje modela
  • AR izkušnje delite preko URL povezav v e-mailu, s QR kodami ali ThingMarki

V spodnjem videu si lahko ogledate, kako deluje Creo Design Share.

Prenesite aplikacijo in preizkusite AR Design Share

Iz Google Play store, Microsoft App ali Apple Store brezplačno prenesite aplikacijo Vuforia View App in sami izkusite zmogljivost AR in Vuforia Studio. V kolikor ste že uporabnik Creo ali Windchill lahko že danes objavite in upravljate z 10 modeli. 

* Creo Design Share je na voljo od verzije Creo 4 M40 oziroma verzije Windchill 11.1 dalje.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%