Creo

Cupra s pomočjo Creo na novo odkriva avtomobilski šport

Cupra je znamka, ki pri snovanju tehnoloških rešitev za svoje popolnoma električne dirkalnike uporablja 3D CAD rešitev Creo.


Robi Rep, 27.09.2021

branja

Seat Cupra je prvi proizvajalec vozil, ki je avtomobilistični šport obogatil za popolnoma električni "touring car" dirkalnik. V postopku celovite izdelave kompleksnih modelov za t.i. Cupra e-Racer se zanašajo na 3D CAD programsko opremo Creo, ki jim omogoča modeliranje, simulacijo in pripravo na proizvodnjo komponent.

Xavier Serra, vodja dirkalnega športa v Cupri, v spodnjem videoposnetku razloži, kako pri njih digitalno oblikuje fizično. 

Preberite še

Nasveti & triki
9 nasvetov, ki jih pri delu s Creo upoštevajo najboljši inženirji

Včasih za hitrejše in boljše rezultate ne potrebujemo velikih sprememb v načinu dela. Preverite, ali upoštevate 9 nasvetov, na katere se pri delu s Creo zanašajo najboljši inženirji.

Rešitve
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Aplikativne minute
Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.