Cyber Week: prihranite 25% ob najemu licence Mathcad

Izkoristite izjemno priložnost in v Cyber Week ponudbi prihranite kar 25% ob najemu licence programske opreme za inženirske preračune Mathcad.

Napisal Robi Rep, 26.11.2019 v Akcija

V posebni Cyber Week ponudbi vam je najem licenc Mathcad na voljo kar 25% ugodneje. Izkoristite priložnost pozabite na nepregledne zbirke tabel in programske kode ter celo zapise, razsejane po različnih fizičnih in digitalnih lokacijah.

Mathcad je programska oprema, ki omogoča enostavno izvajanje inženirskih preračunov, in zagotavlja, da so vsem, ki  sodelujejo z vami, na voljo v pregledni, razumljivi in uporabni obliki.

Stopite v stik z našimi prodajnimi svetovalci še danes in pridobite ponudbo za vaše podjetje. Na voljo smo vam vsak delavnik med 8:00 in 16:00 na telefonu 01 200 40 50 in emailu prodaja@audax.si.

Ponudba velja od 2.12.2019 do vključno 20.12.2019. Popusti se ne seštevajo. 

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.