3D CAD

Dovolite, da CAD modeli delajo za vas

S Creo povečajte vrednost dela, vloženega v pripravo CAD modelov. Oddelkom v podjetju ponudite simulacije, tehnično dokumentacijo in druge informacije, ki se s pomočjo asociativnosti v primeru sprememb modela avtomatično posodobijo.


Robi Rep, 18.01.2022

branja

Dragocen čas, ki ga inženirji vlagajo v pripravo kakovostnih modelov in sestavov, je mogoče s Creo funkcionalnostmi še dodatno oplemenititi.

Simulacije in analize, pregledovanje modelov v obogateni resničnosti (AR), izdelava tehnične dokumentacije, priprava za proizvodnjo in druga orodja omogočajo, da isti model brez dodatne izgube časa ponudimo različnim oddelkom, kot so prodaja, proizvodnja ali vzdrževanje. 

Bistveno pri tem je, da modeli, obogateni s pomočjo prej naštetih funkcionalnosti, inženirjem ne povzročajo dodatnega dela kasneje v življenjskem ciklu izdelka. Za to poskrbi asociativnost v Creo zaradi katere se inženirjem ni potrebno bati, da bi morebitne spremembe na osnovnem 3D CAD modelu zahtevale zamudno posodabljanje rezultatov simulacij, tehnične dokumentacije in drugih podatkov.

Creo orodja namreč vse spremembe na osnovnem modelu upoštevajo samodejno. 

Stopite v stik z nami in preverite vse načine, na katere lahko asociativnost izkoristite v vašem podjetju.

Preberite še

Nasveti & triki
9 nasvetov, ki jih pri delu s Creo upoštevajo najboljši inženirji

Včasih za hitrejše in boljše rezultate ne potrebujemo velikih sprememb v načinu dela. Preverite, ali upoštevate 9 nasvetov, na katere se pri delu s Creo zanašajo najboljši inženirji.

Rešitve
Vabljeni na virtualno CAD konferenco

Udeležite se brezplačne virtualne konference s strokovnjaki PTC in vodjem razvoja v podjetju Triumph ter spoznajte, kaj zmore in prinaša povsem novi Creo 9.

Aplikativne minute
Aplikativne minute: multibody modeliranje

Z multibody operacijami lahko v Creo veliko enostavneje pridemo do različnih oblik naših modelov. Spoznajte jih v tokratnih Aplikativnih minutah.