Imamo zmagovalca poletnega AR izziva 2019

To poletje so dijaki in študetje lahko sodelovali v posebnem izzivu, kjer smo ocenjevali 3D CAD modele v obogateni resničnosti, ustvarjene s pomočjo Creo ali Vuforia Studio. Spoznajte zmagovalca.

Napisal Robi Rep, 11.09.2019 v Fakultete in šole

V ponedeljek, 9.9.2019 se je zaključil rok za sodelovanje v poletnem AR izzivu za dijake in študente. Z oddajo 3D CAD modelov v obogateni resničnosti, ustvarjenih s pomočjo Creo ali Vuforia Studio se je bilo mogoče potegovati za 3D CAD miško 3D Connexion.

Zmagovalec prvega poletnega AR izziva za dijake in študente je Miha Drame.

Izjava zmagovalca: "V veselje mi je bilo sodelovati v izzivu. Hkrati se zahvaljujem podjetju Audax oz. vsem, ki omogocajo, da nas tovrstni izzivi spodbujajo k kreativnosti in inovativnosti z uporabo izvrstne programske opreme." 

Njegov zmagovalni prispevek je štartni blok v obogateni resničnosti, ki ga je izdelal s pomočjo Creo Illustrate in Vuforia Studio.

Delovanje zmagovalne AR izkušnje si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku. 

Zmagovalcu iskreno čestitamo, ostale pa vabimo, da se nam pridružijo tudi na naslednjem AR izzivu ali na vsakoletnem Creo natečaju za dijake in študente. 

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%