3D tiskalniki

Iz 3D tiskarne: preko noči do 512 distančnikov za proizvodnjo linijo

Ko v proizvodnji potrebujete rezervni del, je lahko dobavni rok vaš najhujši sovražnik. V 3D tiskarni smo preko noči poskrbeli za 512 kosov, ki so omogočili nemoteno delo.


Rok Plevnik, 25.08.2023

branja

V tokratnem utrinku iz 3D tiskarne zato izpostavljamo izdelavo serije 512 distančnikov za proizvodno linijo, ki smo jo izdelali preko noči. S 3D tiskalnikom Origin One smo stranki v izjemno hitrem času omogočili, da proizvodnja nadaljuje nemoteno. 

Za modelni material smo izbrali vzdržljiv fotopolimer Stratasys Dura56 by Loctite, ki omogoča izjemno kakovost površin in nizko ceno izdelave. 

Strošek 3D tiska je bil 1,70 € na kos. 

Želite spoznati še več utrinkov iz 3D tiskarne? Spremljajte nas na spletni strani v e-novicah, Youtube kanalu ali na Linkedinu

Potrebujete profesionalen 3D tisk z naprednimi materiali ali iščete industrijski 3D tiskalnik? Stopite v stik z nami.

https://www.youtube.com/shorts/99S1-cGLxy0

Preberite še

3D tiskalniki
Kako 3D tisk s kompoziti izboljšuje proizvodnjo?

3D tisk ponuja hitro, cenovno ugodno izdelavo lahkih in prilagodljivih orodij. Kako to vpliva na proizvodnjo? Odkrijte, kako lahko 3D tisk izboljša učinkovitost, zmanjša stroške ter olajša delo v proizvodnih procesih.

Reference
Gorenje s 3D tiskalniki Stratasys pospešuje razvoj

Gorenje 3D tisk v procese vključuje že od leta 1998, trenutno pa uporabljajo dva industrijska 3D tiskalnika Stratasys. Za Tovarno leta je o tem, kako 3D tisk pospešuje razvoj, spregovoril Gregor Kladnik, vodja prototipnega oddelka.

Creo
Creo se je izkazal na Cool Parts Showcase 2023

Izdelki, zasnovani s pomočjo zmogljivosti za dodajalne tehnologije v Creo, so osvojili kar dve prvi mesti v različnih kategorijah letošnjega Cool Parts Showcase 2023.