3D tiskalniki

Iz 3D tiskarne: preko noči do 512 distančnikov za proizvodnjo linijo

Ko v proizvodnji potrebujete rezervni del, je lahko dobavni rok vaš najhujši sovražnik. V 3D tiskarni smo preko noči poskrbeli za 512 kosov, ki so omogočili nemoteno delo.


Rok Plevnik, 25.08.2023

branja

V tokratnem utrinku iz 3D tiskarne zato izpostavljamo izdelavo serije 512 distančnikov za proizvodno linijo, ki smo jo izdelali preko noči. S 3D tiskalnikom Origin One smo stranki v izjemno hitrem času omogočili, da proizvodnja nadaljuje nemoteno. 

Za modelni material smo izbrali vzdržljiv fotopolimer Stratasys Dura56 by Loctite, ki omogoča izjemno kakovost površin in nizko ceno izdelave. 

Strošek 3D tiska je bil 1,70 € na kos. 

Želite spoznati še več utrinkov iz 3D tiskarne? Spremljajte nas na spletni strani v e-novicah, Youtube kanalu ali na Linkedinu

Potrebujete profesionalen 3D tisk z naprednimi materiali ali iščete industrijski 3D tiskalnik? Stopite v stik z nami.

https://www.youtube.com/shorts/99S1-cGLxy0

Preberite še

3D tiskalniki
Stratasys F370 povečuje učinkovitost razvoja v podjetju Novak M

V podjetju Novak-M so se po obisku našega Centra 3D tiska in analizi vzočnega kosa odločili, da v svoje proizvodne procese vključijo FDM 3D tiskalnik Stratasys F370. Uporabljali ga bodo vse od razvoja do proizvodnje.

Materiali za 3D tisk
3D tisk s kompozitnimi materiali

Kompoziti iz osnovnega in ojačitvenih materialov, kot so ogljikova, steklena ali aramidna vlakna, omogočajo večjo trdnost, manjšo težo in večjo odpornost izdelkov. S tem razširjajo možnosti uporabe 3D tiska v različnih industrijskih aplikacijah.

3D tiskalniki
Stratasys F3300 je izdelek leta revije Industrial Production

Prestižna nagrada "Izdelek leta" nemške revije Industrial Production 3D tiskalnik Stratasys F3300 postavlja v vlogo ključnih nosilcev napredka tehnologije dodajalne proizvodnje.