Digitalna preobrazba

Iz Tovarne leta: eVersum električno mobilnost razvija s pomočjo Creo

Podjetje eVersum v svoji tovarni v Limbušu razvija rešitve za električno mobilnost. V prispevku za časnik Finance vodja ekipe strojnih inženirjev in tehnolog razkrivata, kakšno vlogo imata pri tem Creo in Windchill.


Robi Rep, 03.07.2023

branja

V avstrijsko-slovenskem podjetju eVersum s proizvodnjo v Limbušu sami razvijajo in načrtujejo glavnino komponent električnih vlakcev in manjših avtobusov. S slednjimi želijo ponuditi električno alternativo za prevoz potnikov na krajših razdaljah.

Vodja ekipe strojnih inženirjev Blaž Puž in tehnolog Nejc Furman sta v intervjuju za časnik Finance opisala nekaj posebnosti njihovega podjetja in potek razvoja, pri katerem se močno zanašajo na rešitvi Windchill in Creo

Celoten prispevek si preberite na spletni strani Tovarne leta.

Preberite še

Creo
CAD simulacije za konstrukterje

Simulacije so ključne za sodoben razvoj izdelkov. Kljub temu pa s svojo kompleksnostjo in naprednim matematičnim ozadjem v zadrego spravi tiste inženirje, ki nimajo izkušenj s CAE.

Izobraževanje
VCK23: od načrtovanja do prodaje in optimizacije proizvodnih rešitev

Gostje iz preko 30 slovenskih podjetij so spoznali prednosti 3D simulacije Visual Components. Svoje izkušnje z njeno uporabo so razkrili predstavniki štirih uglednih slovenskih podjetij.

Visual Components
Vabljeni na Visual Components konferenco 2023

Vam realizacija konceptov proizvodnje v resničnost predstavlja izziv? Pridružite se nam na Visual Components konferenci in spoznajte, kako 3D simulacije velikim in majhnim podjetjem pomagajo do boljših proizvodnih linij in proizvodnje.