Reference

Iz Tovarne leta: Kako v Hidrii uvajajo obogateno resničnost?

Ena od digitalnih tehnologij, ki jih v Hidrii pospešeno uvajajo v svoje proizvodne procese, je tudi obogatena resničnost (AR). Katere izzive so z njo naslovili in kakšno vlogo smo imeli pri tem mi, je za Finance pojasnil Aleš Bremec.


Robi Rep, 08.01.2024

branja

V podjetju Hidria v okviru skrbno oblikovane strategije uvajanja digitalnih tehnologij v proizvodne procese vključujejo tudi obogateno resničnost. V pilotnem projektu, izpeljanem s pomočjo naše ekipe raziskujejo možnosti za reševanje konkretnih izzivov v proizvodnji, kot je na primer predstavitev zahtevnih tehničnih navodil.

Skupaj smo tako že pripravili navodilo za zamenjavo izdelka na avtomatizirani montažni liniji, in druge aplikacije, ki imajo za cilj zmanjšanje napak in dragih popravil ali celo izmeta. 

Eden od korakov v AR navodilih za zamenjavo na avtomatizirani montažni liniji. 

Direktor digitalizacije in korporativnega sistema vodenja v Hidrii Aleš Bremec je za Tovarno leta pojasnil podrobnosti v zvezi s temi projekti. Vabimo vas k branju celotnega članka, ki je na voljo na tej povezavi.

Preberite še

Creo
Dogodek AxTech je pokazal, da sodoben razvoj temelji na simulacijah

Strokovna predavanja in predstavitve dobrih praks so še enkrat potrdila, da uporaba simulacij pri razvoju izdelkov preprečuje zaplete še preden postanejo strošek.

3D tiskalniki
Stratasys F370 povečuje učinkovitost razvoja v podjetju Novak M

V podjetju Novak-M so se po obisku našega Centra 3D tiska in analizi vzočnega kosa odločili, da v svoje proizvodne procese vključijo FDM 3D tiskalnik Stratasys F370. Uporabljali ga bodo vse od razvoja do proizvodnje.

Digitalna preobrazba
AxTech: Simulacije in analize

Pridružite se nam na specializiranem dogodku o uporabi simulacij in analiz pri razvoju izdelkov. Z uporabniki in našimi strokovnjaki se boste poglobili v postopke in učinke simulacij ter različna orodja, ki optimizirajo razvoj.