Digitalna preobrazba

Iz Tovarne leta: Upravljanje življenjskega cikla izdelka kot vir dodane vrednosti

Podjetja, ki vpeljejo PLM sistem, vzpostavijo temelje za digitalno nit, ki povezuje najrazličnejše vidike njihovega poslovanja. V časniku Finance so se o tem pogovarjali s skrbnikom sistema projektne pisarne v LTH Castingsu in našim strokovnjakom za PLM rešitve.


Robi Rep, 27.06.2022

branja

Sistem PLM v enotni platformi pomaga pri upravljanju podatkov o izdelkih in projektih, vodenju proizvodnega procesa ter upravljanju kakovosti in informacij o storitvah ter tako ključnim deležnikom zagotavlja enoten vir informacij o izdelku skozi njegov celotni življenjski cikel.

Gregor Berce za časnik Finance pojasni, da programsko opremo za upravljanje življenjskega cikla izdelka Windchill v skupini uporablja približno 300 uporabnikov. (foto: Finance)

Z našim PLM strokovnjakom, Boštjanom Lukančičem in skrbnikom sistema projektne pisarne v podjetju LTH Castings, Gregorjem Bercetom, se je pogovarjala urednica Tovarne Leta, ki deluje pod okriljem časnika Finance. Pogovor se je dotaknil PLM sistema Windchill kot vira dodane vrednosti, trenutnih praks v Sloveniji in praktičnih primerov uporabe PLM v LTH Castings. 

Preberite celoten članek

V članku spoznajte več o pozitivnih učinkih vpeljave PLM v procese podjetja LTH in praktične primere njegove uporabe. 

Prenesite članek

Preberite še

Digitalna preobrazba
The Third Angle: podcast o inženirstvu iz vseh kotov

Če poslušate podcaste, si morate the Third Angle dodati na seznam predvajanja. Izjemne zgodbe iz inženirskega sveta vas bodo pričakale na vsaka dva tedna.

Digitalna preobrazba
Petkove opoldneve si rezervirajte za serijo PTC Talks

Vsak petek ob 12:00 lahko prisluhnete 30-minutnim pogovorom z različnimi strokovnjaki iz industrije, ki razkrivajo trende in svoje zgodbe o uspehu.

Webinar
AxWebinar: Ključ do uspešnega razvoja izdelkov

Spoznajte celovito PLM rešitev Windchill, ki vsem deležnikom v procesu razvoja izdelka ponuja enoten vir informacij. S tem omogoča boljše sodelovanje in več časa za izboljšanje kakovosti izdelka.