Digitalna preobrazba

Iz Tovarne leta: Upravljanje življenjskega cikla izdelka kot vir dodane vrednosti

Podjetja, ki vpeljejo PLM sistem, vzpostavijo temelje za digitalno nit, ki povezuje najrazličnejše vidike njihovega poslovanja. V časniku Finance so se o tem pogovarjali s skrbnikom sistema projektne pisarne v LTH Castingsu in našim strokovnjakom za PLM rešitve.


Robi Rep, 27.06.2022

branja

Sistem PLM v enotni platformi pomaga pri upravljanju podatkov o izdelkih in projektih, vodenju proizvodnega procesa ter upravljanju kakovosti in informacij o storitvah ter tako ključnim deležnikom zagotavlja enoten vir informacij o izdelku skozi njegov celotni življenjski cikel.

Gregor Berce za časnik Finance pojasni, da programsko opremo za upravljanje življenjskega cikla izdelka Windchill v skupini uporablja približno 300 uporabnikov. (foto: Finance)

Z našim PLM strokovnjakom, Boštjanom Lukančičem in skrbnikom sistema projektne pisarne v podjetju LTH Castings, Gregorjem Bercetom, se je pogovarjala urednica Tovarne Leta, ki deluje pod okriljem časnika Finance. Pogovor se je dotaknil PLM sistema Windchill kot vira dodane vrednosti, trenutnih praks v Sloveniji in praktičnih primerov uporabe PLM v LTH Castings. 

Celoten članek je na voljo na tej povezavi.

Preberite še

Windchill
LiveWorx: inovacije v življenjskih ciklih izdelkov z Windchill

Na konferenci LiveWorx smo lahko prisluhnili tudi novostim v PLM strategijah in inovacijah, ki podjetjem pomagajo pri reševanju kompleksnih izzivov v sodobni industriji.

3D CAD
LiveWorx: kaj je novega v Creo in kaj še prihaja?

Eno od osrednjih predavanj letošnjega LiveWorxa je bilo namenjeno pregledu novosti v zadnji izdaji programske opreme Creo in njeni prihodnosti.

Digitalna preobrazba
Ste zamudili kako LiveWorx predavanje? Oglejte si ga na zahtevo

Če ste zamudili katero izmed predavanj na letošnji konferenci LiveWorx, si ga morda lahko ogledate na zahtevo. PTC je pripravil izbor ključnih tem, ki so na voljo v arhivu posnetkov.