Izjemen medicinski dosežek v sodelovanju s Centrom 3D tiska

Projekt kirurške rekonstrukcije nosu pod vodstvom prof. dr. Ahčana je močno zaznamoval leto 2018. Pri projektu je aktivno sodeloval tudi Audax center 3D tiska.

Napisal Robi Rep, 10.01.2019 v Novica

Izjemno zahtevnen poseg kirurške rekonstrukcije nosu pacientke, ki ga je vodil priznani kirurg, prof. dr. Uroš Golobič Ahčan, je bil eden bolj odmevnih projektov preteklega leta. Vanj so bili s svojim znanjem s področja dodajalnih tehnologij aktivno vključeni tudi naši sodelavci iz Audax centra 3D tiska. Pomen sodelovanja centra 3D tiska za uspeh projekta je na tiskovni konferenci oktobra 2018 predstavil mag. Tomaž Tušar.

Tomaž Tušar, Uroš Ahčan, Vojko Didanovič in Nataša Žakelj. Foto: 24ur.com

Izjemno odmevnost dogodka potrjuje tudi obsežna medijska izpostavljenost (celotno poročilo konference si lahko ogledate na spletnih straneh medijskih hiš 24ur.comDnevnikDelo, ...) ter priznanje Delova osebnost leta, ki sta jo prejela dr. Uroš Ahčan in dr. Vojko Didanovič. 

Profesorju Ahčanu in njegovi ekipi ob tej priložnosti ponovno iskreno čestitamo tudi v ekipi Audax.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%