Izkoristite 50% popust na drugo licenco Creo

Jesen zopet prinaša eno naših najbolj privlačnih ponudb programske opreme Creo. Ob najemu ene licence boste namreč za drugo odšteli 50% manj.

Napisal Robi Rep, 04.10.2019 v Novica

To jesen lahko zopet izkoristite priložnost za velike prihranke pri najemu licenc 3D CAD programske opreme Creo. V posebni ponudbi boste ob najemu licence za katerikoli Creo Design paket za obdobje vsaj dveh let drugo licenco lahko najeli 50% ugodneje.

Creo je industrijski standard za 3D CAD, simulacije, produktno dokumentacijo in inovacije. Z bogatim naborom funkcionalnosti Creo inženirjem pomaga snovati, načrtovati in ustvarjati izdelke brez kompromisov in ne glede na okoliščine.

Pridružite se vodilnim slovenskim proizvodnim podjetjem, ki uporabljajo Creo. Stopite v stik z našimi prodajnimi svetovalci še danes in pridobite ponudbo za vaše podjetje. Na voljo smo vam vsak delavnik med 8:00 in 16:00 na telefonu 01 200 40 50 in emailu prodaja@audax.si.

Ponudba velja ob najemu dveh enakih paketov za obdobje najmanj 24 mesecev. Ponudba velja od 1.10.2019 do vključno 31.12.2019.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%