Izkusite zmogljivost Creo Simulation Live

Vse dosedaj 3D CAD programska oprema ni bila sposobna ponuditi takojšnjih rezultatov simulacij. Creo Simulation Live premika meje s tem, ko omogoča takošnji vpogled v rezultate strukturnih, termalnih in modalnih analiz.

Napisal Robi Rep, 15.05.2019 v Creo

V nedavni študiji, opravljenimi med inženirskimi podjetji, je kar 96% vprašanih izrazilo mnenje, da bi s pomočjo takojšnjih rezultatov analize

  • zmanjšali število napak v poznih razvojnih fazah,
  • z izdelki hitreje vstopali na trg,
  • lažje optimizirali izdelke,
  • bili bolj inovativni in konkurenčni.

Doslej nobena 3D CAD programska oprema ni ponudila takojšnjih rezultatov analiz znotraj 3D CAD modelirnika, s sodelovanjem PTC in ANSYS pa je nastal Creo Simulation Live - vgrajeno orodje, ki  omogoča takošnji vpogled v rezultate strukturnih, termalnih in modalnih analiz. Da bi bila izkušnja še boljša, orodje črpa procesno moč iz GPU vašega računalnika. 

Vse to spreminja pravila igre. Nič več ur ali dni za pripravljanje modelov in čakanje rezultatov simulacije. Creo Simulation Live je enostaven za uporabo in izdelan posebej za inženirje oblikovalce. Ko spremenite oblikovno zasnovo, se v realnem času spremeni tudi simulacija in vas usmerja k najboljši možni rešitvi. Prenesite podatkovni list in spoznajte več o Creo Simulation Live.

Prenesite podatkovni list

Udeležite se brezplačnega webinarja 

V juliju organiziramo brezplačni webinar, na katerem vam bomo podrobno predstavili zmogljivost Creo Simulation Live in odgovorili na vaša vprašanja v zvezi z novo tehnologijo. Ne zamudite možnosti brezplačne udeležbe in dovolite da vas obvestimo, ko odpremo prijave.

Obvestite me o brezplačnem webinarju

Brezplačno preizkusite Creo Simulation Live 

Creo Simulation Live je že na voljo. Za več informacij in preizkus stopite v stik z nami in spoznajte prihodnost informiranega konstruiranja. Naši svetovalci so na voljo na info@audax.si in 01 200 40 50.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

-%