Izposoja in vračilo licence v Creo 3

Programska oprema Creo omogoča, da si licenco, ki je nameščena na strežniku podjetja, enostavno sposodite in jo uporabljate na zasebnem računalniku. Preverite, kako.

Napisal Domen Resnik, 12.02.2018 v Nasveti & triki

Programska oprema Creo omogoča, da si licenco, ki je nameščena na strežniku podjetja, enostavno sposodite in jo uporabljate na zasebnem računalniku. Permanentni tip licence si lahko izposodite za obdobje 30 dni, najemniški tip licence pa za obdobje do 180 dni.

Izposoja licence (Borrow)

Postopek izposoje licence je enostaven:

  • V namestitveni mapi (npr.: C:\PTC\Creo 4.0\M030\Parametric\bin) zaženite ptcborrow.bat.
  • V pogovornem oknu izberite licenco, ki si jo boste izposodili.
  • Določite število dni izposoje licence.
  • Kliknite na gumb Start.

To je vse. Program Creo Parametric se bo samodejno zagnal in lahko ga boste uporabljali brez povezave z mrežnim kablom.

Vračilo licence (Return Borrow)

V primerih, ko želite licenco vrniti pred iztekom roka, lahko to storite ročno. Podroben opis vračila je na voljo na tej povezavi.

Na voljo pa je tudi hitri način vračila licence. S posebno batch datoteko, ki smo jo pripravili, boste licenco vrnili hitro in enostavno. Stopite v stik s svetovalcem na help@audax.si ali 01 200 40 70.

Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.