Digitalna preobrazba

Kako vizualna navodila v LTH Castingsu zmanjšujejo možnost loma orodij?

Za časnik Finance smo pojasnili, kako 3D vizualna navodila v LTH Castingsu zmanjšujejo možnost loma zahtevnih orodij za tlačni liv zaradi nepoznavanja koncepta delovanja.


Robi Rep, 24.02.2023

branja

Dobro razumevanje tehničnih vsebin in postopkov je odločilno za učinkovito in varno delo, najsi gre za specifikacije na ravni izdelka, montažna navodila, kontrolne postopke ali pa za zahtevne nastavitve stroja, za časnik Finance pojasnjuje naš svetovalec svetovalec za industrijo 4.0, Hubert Golle.

Proizvodni delavci so pogosto deležni premalo kakovostnih informacij na delovnem mestu, sodobne digitalne tehnologije pa omogočajo velike izboljšave prav pri njihovi uposobljenosti.

Prikaz možnosti, ki jih za izdelavo in uporabo tehnične dokumentacije ponuja Creo Illustrate

V intervjuju, ki je v celoti brezplačno na voljo na spletni strani Financ, boste izvedeli, kako nove tehnologije omogočajo reševanje izzivov, ki jih v okolju vse kompleksnejših izdelkov in naprav povzročajo klasična besedilna delovna navodila.

Spoznali boste tudi primer LTH Castingsa, kjer z izdelavo vizualnih tehničnih navodil na podlagi 3D CAD modelov orodjarjem nazorno pojasnjujejo koncept delovanja orodij za tlačni liv.

Preberite še

Creo
CAD simulacije za konstrukterje

Simulacije so ključne za sodoben razvoj izdelkov. Kljub temu pa s svojo kompleksnostjo in naprednim matematičnim ozadjem v zadrego spravi tiste inženirje, ki nimajo izkušenj s CAE.

Izobraževanje
VCK23: od načrtovanja do prodaje in optimizacije proizvodnih rešitev

Gostje iz preko 30 slovenskih podjetij so spoznali prednosti 3D simulacije Visual Components. Svoje izkušnje z njeno uporabo so razkrili predstavniki štirih uglednih slovenskih podjetij.

Visual Components
Vabljeni na Visual Components konferenco 2023

Vam realizacija konceptov proizvodnje v resničnost predstavlja izziv? Pridružite se nam na Visual Components konferenci in spoznajte, kako 3D simulacije velikim in majhnim podjetjem pomagajo do boljših proizvodnih linij in proizvodnje.